Sareninannesi @mihribanin_annesi bizde 28 olduk Allah’ın izniyle. Rabbim hepimize sag sağlim sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşmak nasib eylesin. kolay doğumlarımız olsun inşaAllah hepimiz birbirimize dua edelim 😍🤱🏼
Mela caglacaglar başlık instagramim yok yardım . Hangi konuda yardım istiyorsun o zaman he anlat bakalım. ..
caglacaglar zlemAtAcar benim de ayni ya gunduz hareketsiz gece saat 3 gibi uyandim 6 ya kadar cik hateketliydi
mihribanin_annesi zlemAtAcar bende 3gundur hissediyorum nedense bide midem bulanıyor hatta dün istifa ettim ne olabilir sizce
zlemAtAcar mihribanin_annesi gittim doktora bana sol tarafıma yatıp dinlenmemi söyledi. Hiç yatıp uzanmadım günlerdir. Çocuk sıkışmış. Pozisyonunu değiştirmesi lazım Dedi. Bende şimdi sol tarafıma yattım dinleniyprum. Yani pozisyonundan dolayı hareketsizleşmiş 😔
mihribanin_annesi Arkadaşlar 27haftadan beri midem bulanıyor +4oldugundan beridir istifa ediyorum siz dede oluyormu
Yarenesra 28+1 olduk bizde 15 Nisa’n Doğum dedii doktor hayırlısı ile kucaklarımıza alırız evlatlarımızı 🙏
mihribanin_annesi zlemAtAcar canım dikkat et korkulacak bir şey yokmuş ışte allah büyük kucagimiza alana kadar hep korku yasicaz galiba😊
zlemAtAcar Eymenbebek Nhl normalde baş aşağı ya da kafa yılarsa ayaklar aşağıda oluyormus bu haftalarda ... Benim kafası sağ kaburgamın oralarda poposu sol kaburgamın aşağısında ayKlarıda kafasına doğru çekmiş sanırım. Yüz üstü yatmış . Yüzünü bişe göremedim.