Pamuk 06Canan Benim oğlum 5 aylık bende aynı ilerliyorum asla sallanmaya alistirmadim sadece huysuz dönemlerinde bikac kez uykuya dalmasi için besiginde destek verdim.Suan akşam 11 olduğunda kendi kendine besiginde desteksiz şekilde uyur,sabaha kadar.
06Canan Pamuk doğduğu anda itibaren emzirdim yatırdım 3 4 aylıkken atak döneminde poposunu pışpışlayarak uyuttum beşiğine koydum 1 yaşa kadar öyle yaptım ve düzeni oturdu sonrasnda bizimde
06Canan Biannebibebe Eftelyaatasoy doğduğu anda itibaren emzirdim yerine koydum hiç bir şekilde memede uyumasına izin vermedim 3 4 aylıkken atak dönemlernde emzirdikten sonra poposunu pışpışlayarak uyuttum emziğe alıştırmak istemediğim için bi battaniyesi vardı onu uyku arkadaşı edindi ona sarılır uyurdu şimdi bi oyuncak kedisi var onunla uyuyor
Pamuk Biannebibebe Kesinlikle yapın sallamaya asla alıştırmayın.E napiyim öyle uyuyor diyenler oluyor işte alışınca sonra zorluk çekiliyor. Uyumadan önce biraz seviyorum,oynuyorum artık gözlerden uyku belli olunca besigine koyuyorum direk.
Biannebibebe Pamuk bende böyle yapmayı düşünüyorum ilk bebeğimde cahillik bilmiyodum hep memede uyuttum sonra çok zorlandım
Biannebibebe 06Canan uyku arkadaşı ve uyku müziği çok etkili oluyor gerçekten bende eğitim verirken kurallara bütünüyle uyamadım kıyamadım ağlasa da asla almayın dokunmayın diyor ben dokundum konuştum hep temas ettim genele göre daha uzun sürdü ama vicdanım rahat etti en azından
06Canan Pamuk sen pes etme bebeğin alışacaktır bi yerde okumuştum bebek istemiyor siz alıştırıyosunuz yazıyordu
06Canan Biannebibebe ya ben hiç ağlatmadım ciyak ciyak ağlasa bende yapamazdm sadece atak dönemlerinde zorlandm