kardelengurler7 Kızlarrrr Aydın’da yaşıyorum gün içinde 40 ve üstü sıcakları görüyor burası hiç iyi gelmedi bu sıcaklar bana bütün yaz boyu hamileyim nasıl geçecek kocaa yazzz
Babymom07 kardelengurler7 bende Antalyadayım klimadayım hep 🫠 mecbur Ağustosta da bebiş doğacak bakalım nasıl geçecek
1prensesannesi__ kardelengurler7 offfff.s İstanbuldayım ama nem cok oturdugum yerde sırıl sıklam oluyorum bende ağustosa kadar hamileyim sonrasi lohusalık vay halimize cok zor bu dönemler ben artik aglamak istiyorum
kardelengurler7 Babymom07 doğuma az kalmış ne güzel ben tüm yaz hamileyim klima dokunuyor karşısında duramıyorum arada bir acsamda mahvoluyorum biraz zormuş anne olmak
Babymom07 kardelengurler7 evet ya yazın hamilelik zor diyorlardı gerçekten daha zor kıştan klima da dokanıyorsa çok daha zor sizin için Allah yardımcımız olsun 💕
Prensesannesibir Bende batmandayım burasıda çok sıcak bugün 42 dereceydi klimalı odada grip oldum kendi odamda yatmaya devam ediyoruz ama sıcaktan uyuyamıyorum bir kızım var ikinciye hamileyim inan ki çok zor 🙏 Allah yardımcımız olsun
kardelengurler7 1prensesannesi__ ben sonbaharda doğum yapicam 108günüm var uygulamaya göre sıcakta lahusalikta çok zordur eminim