3aslanannesi Der_yaM yooo kolay oluyor gerçi o kişiden kişiye değişir ben çabuk toparlamıştım hepsinde depk şükür inşallah bunda da öyle olur
Ayse3536 3aslanannesi benimde haftaya doğumum ama sancı gibi birşeyler hissediyorum gaz sancısı gibi kasıklarım da ilk hamileliğim anlayamıyorum 20,25 dk da bir giriyor 10 saniye sürüyor bitiyor
3aslanannesi Ayse3536 valla benimde şuan belimden doğru vuran Bi ağrı var geceden beri uyutmadı annemi çağırdım eğer gelebilirse direk gidicem hastaneye
Der_yaM Aysegul7766 Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz 😊♥️
3aslanannesi Der_yaM valla çok fena vuruyor çocukları bırakıp gidemiyorum da hastaneye annem haftasonu gelecekti
Der_yaM 3aslanannesi çok fazla ihmal etmeyin Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hiç bir hamilenin kucağı boş kalmasın 🤲🤲
Melisarsss 3aslanannesi aynı haftadayız 35+6 sizinde galiba benimde 38 haftam 18 temmuza denk geliyor ama doktorum 38+4 gibi falan alırız demişti
3aslanannesi Melisarsss aynen aynı haftadayız beni tam 38+0 da alacak inşallah daha erken Bi şey olmazsa
Der_yaM Aysegul7766 çok Geçmiş olsun canım erken toparlanırsın inşallah bende çok heyecanlıyım sayılı saatler kaldı 😊♥️
Ayselcnt Der_yaM 6 yıl önce bende 4 temmuzda sezaryen olmuştum..🙂 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah..💙