NaimeYilmaz üç yıllık bekleyişin sonunda, 21 Aralık gecesi kuzey yarım küre en uzun gecesini, ben ise 35 senelik yaşamımın sanırım en heyecanlı gecesini geçirmiştim ☺️ En uzun geceyi, silik çizgili iki kaset test, çift çizginin net gözüktüğü bir erken gebelik testi ve çizgi gördüğümden şüphe duyduğum için acilde verilen kan sonuçlarında pozitifi görerek kapatmıştık biz 🤗 Küçük miniğimin varlığını öğrendikten sonra tüm hayatımı, stressiz, rahat bir hamilelik geçirmeye odaklı şekilde değiştirdim, bu noktada önce çok yoğun ve stresli çalıştığım için mevcut işimden ayrılıp, biraz evden çalışacak şekilde ayarlamalarımı yaptım. Sağlıklı beslenme, yürüyüş, hamile pilatesi, hamile yogası miniğin sağlıklı olması için, pozitif bir doğum hikayemiz olması için yaptıklarım. Bundan başka doğum sonrasına hazırlık için, yetebilmek için çokça okumaya, araştırmaya ve öğrenmeye çalışıyorum. Ve tabii, benim hayatımın en güzel dönemi ve en heyecanlı bekleyişi olan hamilelik sürecimi, belki büyüdüğünde merak eden birileri olur diye bol bol yazmaya, anı ve fotoğraf biriktirmeye gayret ediyorum. Tüm annnelere evlatları ile sağlıklı uzun ömürler, tüm bebek bekleyen hamişlere pozitif, sağlıklı kavuşmalar ve tüm bebek isteyenlere de en yakın zamanda güzel müjdeli haberler diliyorum ☺️🙏