NaimeYilmaz
3 yıldır beklediğimiz mucizemiz hiç beklemediğimiz bir anda aramıza katıldı , biraz tereddüt ve korkularım olsada bebeğimizi çok beklediğimiz, özleyip , hüzünlendiğimiz günler aklıma geliyor ve bulunduğum durum için fazlaca şükür ediyorum eğer olmasaydı çok daha zor olurdu bizim için doğum bence o kadar da zor olmayacak , doğduktan sonra hayatımızda olacak güzel anlamlı değişiklikleri kendime hatırlatıyorum yıllarca hayalini kurduğumuz bir çok şeye çok az kaldığını artık uykusuzluklarımın , ağlamalarımın , bir sebebi olucak hemde beni hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurlu kılan prensesimden dolayı olması bütün doğum korkularımı , stresimi en aza indiriyor.
Doğum ağrısı, kaygısı , korkusu hiç bir şey 3 yıl içerisinde yaptığım onlarca testin hayal kırıklığı , etrafın yine mi yok sorunlumusunuz sorusu ve bir çok canımı yakan sorular , tepkiler kadar canımı acıtmıyacak.
Artık 3 kişi olarak hayatımıza devam edeceğiz bebeğimin bizimle olması bütün hayatımızın artık bir ortakçısı olması ve bunları her gün bıkmadan yorulmadan düşünmek bizi aşırı mutlu ediyor.
Onun hareketlerini hissetmek varlığını bilmek beni çok motive ediyor.
Stresten ve kötü düşüncelerden uzak kalmak benim için en büyük doğum hazırlıklarından biri ve bunu başarıyor olmak şuan için bana yetiyor hepimize sağlıklı , pozitif güzel doğumlar 🌸