teachervera E_nine Bende eylülde olacağım çok korkuyorum. Üçü arasında hep bir buçuk yıl var ameliyatlarda. İlki çok güzel geçti de ikinci de acı ağrı çok oldu ameliyat yaparken doktor uuzn süre çocuk yapma demişti ben yine hamile kaldım. Bakalım nasıl olacak
aaydingulsahhh ayanarta1 uyuşma sıkıntı değil o bölge de uyuşuk olsun ki acı hissetmeyelim de.. hareket kalkıp yatmak .. hatta kalkamamak sıkıntı oluyor bebekle verimli ilginebilmrk için inşallah tez toparlanırız
Alone E_nine 4. Yü olacağım. Zor olsa 4 e cesaret edemezdim demi 😆 diğerlerinden farkı olmuyor ilk ikisi nasıl geçtiyse o da öyle geçiyor genelde
Alone 3aslanannesi benimde 4. Sezeryanım olacak ama biz daha 13 haftalığız. Doğum belirtisi gibi duruyor gittiniz mi doktora
3aslanannesi Alone şuan hastanedeyim çocukları bırakabilecek birini anca buldum maalesef nstdeyim şuan
3aslanannesi Alone doğum yapacak kadar görmedi sancıyı akıntı fazlalığından ilaç verdi yolladı 3 gün sonra nst için gel dedi
2prensesannesiiii 3aslanannesi nasıl yakın ne kadar yakın 🥲 ay maşallah size bi sorun yarattı mı benim 2. Sezeryan kızım 6 aylıkken öğrendim bu ay doğumum var çok korkuyorum sizin 4 sezeryan araları da çok yok demişsiniz çok şaşırdım
Fasulyeninhikayesi E_nine bi sorun yasamadim cnm cok sukur guzel gevti haliyle agrin sizin oluyor ilk ayaga kalkmak zor oluyo ama iyiyim sukur 🤲🏻🌺