2prensesannesiiii momofmychildren kalır ama önlem amaçlı 1 hafta falan arkadaşımın bu haftalarda doğdu 2 bebesi 1 hafta küvezde kaldı çıktı bebekleri
2prensesannesiiii momofmychildren amin canım benim bütün bebeler vaktinde zamanında gelsin inşallah sağlıcakla alalım kucaklarımıza 🙏 🌸🍀
xhbgns momofmychildren Şşş öyle deme olumlu enerjiler gönder 37ye kadar beklesin aldım kabul ettim 777
1prensesannesi__ momofmychildren sona yaklasiyoruz asko ondan artık bilinç altı böyle oyun yapiyo ben her ağrıda dogurcak gibi hissediyorum her aksam bu gece dogurcam galiba diyip yatiyorum ayni haftayız asko bende pazar gunu 35 olcak henuz 34+3 olduk hayırlısı ile gelsin minikler 🥰
momofmychildren Merveee1996 ayy evdeyim su an bir sıkıntımız yok ama kendini çok kasıyor sol tarafımda sürekli 😂
Selma2412- momofmychildren bende 35.haftadan sonra her an doğuracağımı düşünüyordum rüyalarıma giriyordu neden bilmem hep öyle bir his vardı içimde ama 40+1 de sancılarım başladı 2 gün hastanede sancı çektim 40+3 te doğumum oldu
Selma2412- momofmychildren psikolojık bence bu düşünceler canım ne zaman isterseler o zaman geliyorlar ☺️🌸