Melikebldz Deniz_mina aaa bizim de kız bakalım yarın ne diyecek doktorumuz benim arada bir yalancı sancım da oluyor sıklaştı gibi 🥲🥲
Deniz_mina Melikebldz benim belim çok ağrıyo bazen kendini top gibi bi yerde topluyor sürekli idrara çıkma falan da var yarın belli olur sancı falan çıkarsa artık fazla uzatmaz 2 sezeryan arası yakın dıe bekletmezler diyorlar
Mom89_ Bende 38 oldum taşıyamıyorum artık normal dogurmak istiyorum her gün ev süpürüp siliyorum hareketliyim nasıl dogurcammmm 😢😢
Melikebldz Deniz_mina benim ilk bebeğim doktor kalbine daha fazla baskı yapmasın 1 hafta öne çekelim 38 de alalım dedi yoksa çok şükür iyiyim Rabb’im kurtarsın cümlemizi birbirimize dua edelim 🥰
Nerisnefes 36+1 olduk bizde 3. sezeryanim sabirsizlaniyorum gun almak icin 10 temmuzda gidecegim hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
Samet01 Busraapaydn01_ 37+1 sabah kontrole gideceğiz geçen hafta nst de sancı çıkmıştı bakalım bugün ne olacak 2900 du kilosu ben 7, 5 kg almışım
Ozlemurak65 aysegul1122 yaa seninle aynı haftadayiz aynı kilo bende erken doğum riskim olduğu için 37den sonra her an bekliyorum Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Asyaaygunkaraman Busraapaydn01_ bizim finala 145 gün var ilk kızım sezeryan buda erkek mecburi sezeryan olacak kaçta alırlar bilmiyorum kızımı ozelde isteğe bağlı 38+4 te almışlardi bu devlette olacak kaçta alırlar acaba