Der_yaM Şafak doğan güneş ♥️😊sabah sezeryana alınıyorum dua edin güzel geçsin bebeğim kuvoze girmesin 1 hafta geriden geliyor
Parlakbrc Selvanur4141 aynı bende karışık duygular içerisinde olmakla birlikte korkuyorum nefesim kesiliyor gibi oluyor bende cuma kızımla kavuşacağız inşallah tam 38.haftası olmuş olacak. Hepimiz sağlıkla kavuşalım❤️
Selvanur4141 Parlakbrc benimde yarın tam 38 oluyo 🙂 sende hayırlısıyla kavus ins 💕 yeni hayata merhaba dicez
Nur5892 39+4 olduk ama hala bi belirti yok ayaklarimin asiri sismesinden baska doktor cuma tekrar kontrole cagirdi 40 haftalik oluyoruz o zamanda yine sancim falan olmaz kendilinden gelmezse nasil olacak ne olacak hic bilmiyorum cok heycanliyim
Esra54 Nur5892 benimde 39+5 şuan. Gelen giden yok ama karnım aşağı inmiş ,öyle dedi doktor. Bugün bol bol çömeldim kalktım. Şuan aşağı doğru bastırıyor bebek. Hissediyorum.
Sinemm65 aysegul1122 yaa ahahah benimde 30 dan sonra yukarı çıkmaya başladı 😄 bazen kaburgamı da çok sıkıştırıyor 😄29. Haftada doktorumu değiştirmiştim hatta doktor göbeğin aşağı inmeye başlamış dedi😄 hocam göbeğim hep aşağıdaydı daha yeni yukarı çıkmaya başlıyo demiştim hatta😄
aysegul1122 Sinemm65 sizinki de kız mıb hatta şey sorayım sizinki de Karadenizli mi olacak ahahsha benim eşim Trabzonlu ben kızımda laz inadı olduğuna karar verdim. Hep ters sıradan işler yapıyor 😂
Gozdeeebckk Busraapaydn01_ 34+6 olduk bizde bugün nst çekildi 47 cm 2833 gram bebişimiz doğum daha belli değil
Eftelya_16 Hafta bugün itibariyle, açılma yok sancı çıkmadi nts de ama Bebek ters döndüğü için ve göbeğim aşağı da olduğu için biraz erken geleceğini düşünüyoruz , temmuzun son haftası yada Ağustosun başı gibi normal doğum istiyorum
Baharsevik 38+3 bu gün yine gittim gelmeye niyeti yok ilk doğum olacak normal istiyorum her sancıyı doğurucam sanıyorum yok mu böyle yaparsan doğar gelir fln tavsiye
Betusyl Baharsevik activating labor diye bir video varmış youtubede 1-2 gün yapıp doğuma giden olmuş bir bak istersen .
Mikrofon0 Busraapaydn01_ 33+4 olduk heyecan korku panik hazırlık eksik bir sürü şeyi aynı anda yaşıyorum 😅
aysegul1122 toulaykk şu an başı aşağıda olduğu için normal gibi duruyo o sebeple gün verilmedi. çok yukarda olduğu için erken doğum riskim de yok o sebeple progesteron vs de hiç kullanmadım. Ama artık büyüdüler ya. 2 ciğer geliştirici ile kuvözsüz bile doğabilirler bence. Kuzenim 35+4te doğurdu kuvöze girmedi şükür ki. Korkmayın ve stres yapmayın aman diyim. Sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz inşallah