Becem Ozg-e maşallah 🧿 benimde bi saatte iki saatte bir muhakkak oynuyor ama önceden çok daha belliydi oynaması
sedef_kayakrts biranne__ midene de vuruyorsa doğum pozisyonuna girmiştir ondan benim ki şuan doğum pozisyonunda
sedef_kayakrts Fatma_kuzey magnezyum kemik ağrısı için kramlar için çok iyi siz mi istemediniz kullanmak
sb17 sedef_kayakrts evet, çok sertleşiyor, bazen ancak bir tarafı çok öne çıkıyor, bazen de mideme taraf kalkıyor, acı veriyor bazen
sedef_kayakrts beyhudeanne hareketleri ne durumda benim ki gece gündüz hareketli ve baya sert hareket ediyor bazen canımı çok acıtıyor
beyhudeanne sedef_kayakrts Çok çok çok hareketli maşallah. Gece uykudan uyandıracak kadar sert dönüşleri, hıçkırığı ve tekmeleri var. 🥰
sedef_kayakrts Matematikciiii benim de ilk gebelik ve uyuduğum zaman benim de kalkasım hiç gelmiyor ve normal de uykuyu asla seven bir insan değilim
sedef_kayakrts Betul-97 Allah yardımcımız olsun çok az kaldı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz inşallah bebeklerimizi🥰
sedef_kayakrts Becem benim ki de günden güne azalıyor sanki Nst ne zaman giricez acaba doktora sormayı unuttum
Becem sedef_kayakrts benim azaldı yine hareketli ama dediğim gibi daha hafif hissediyorum ben 32. Hafta da ilk nts girdim 35 de bir daha istedi doktorum
sedef_kayakrts Nazlican1994 oyy maşallah 🥰Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
06Canan sedef_kayakrts bacak kramplarm iki haftadır beni bitiriyor uyurken bile kramp giriyor karnım ağrıyor baş aşağı dönmüş bebeğim ayaklarını çok tepiyor birde kızımın sorumluluğu derken çok zorlanıyorum bu ara