sedef_kayakrts Benim aşırı derecede uykum geliyor. Ağırlaştım hiç bir iş yapasım yok, bir de ara ara başım çok ağrıyor siz de durumlar nasıl
sb17 sedef_kayakrts 34+3 bebeğin toplanması hariç çok ta önemli zorluklarım yok çok şükür, ama toplanınca çok yoruyor
beyhudeanne sedef_kayakrts Çok iyiyim, sadece bebeğim karnıma aşırı baskı yaptığında tansiyonum düşüyor. Yine de şükürler olsun tabii ki. 😊😚
metemom_ sedef_kayakrts 32+6 dayım içim daralıyor bu gün bebeğin beşiğini sileyim dedim sanki savaş verdim dolaba yemek yapıp koymak istiyorum onu bile kara kara düşünüyorum hiç bir şey yapamıyorum sıcaktan ve iç daralmasından
Fatma_kuzey 34+1deyim ayaklarım şişiyor ya sürekli bir kaç haftadır bu normal mi yaşayanlar var mı bide kasık ağrılarım oluyor
sedef_kayakrts Fatma_kuzey benim çok şükür ayaklarım fazla şişmiyor çok ayakta kalınca ayaklarımın altı ağrıyor. Bir de vajinamda ki kemikler ağrıyor günde 2 magnezyum alınca ağrısı dönüyor. Siz magnezyum kullanmıyor musunuz
sedef_kayakrts biranne__ midene de vuruyorsa doğum pozisyonuna girmiştir ondan benim ki şuan doğum pozisyonunda
sedef_kayakrts Fatma_kuzey magnezyum kemik ağrısı için kramlar için çok iyi siz mi istemediniz kullanmak
sedef_kayakrts beyhudeanne hareketleri ne durumda benim ki gece gündüz hareketli ve baya sert hareket ediyor bazen canımı çok acıtıyor
Ozg-e 33+2 deyim Migdem ağrıyor Yanıyor 🔥 bulanıyor 🤮 Elim kolum tutmuyor Başım ağrıyor Bacaklarım ağrıyor Sırtım ağrıyor Karnımdan sağa yatamıyorum Sola yatamıyorum sırt üstü yatamıyorum Oturunca karnım göğsüme batıyor Kaşık ağrım var bıçak saplanır gibi Bebek baskı yapıyor Nefes zor alıyorum ağlamak istiyorum içim daralıyor bogazım düğümleniyor canım hiç bir şey istemiyor Tır geçmiş çarpmış can çekişiyor gibiyim 😂😂😂😂😂🤣
Matematikciiii Bende 33+1 oldum uyku sorunu bende de var uyuduğum zaman uyanamıyorum çok tatlı geliyor uyku alta baskı çok kere oluyor ama normal sanırım benimde ilk gebeliğim çok bilmiyorum ama etrafımdaki arkadaşlarım normal olduğunu söylüyorlar
sedef_kayakrts Matematikciiii benim de ilk gebelik ve uyuduğum zaman benim de kalkasım hiç gelmiyor ve normal de uykuyu asla seven bir insan değilim
Nazlican1994 sedef_kayakrts 33+5 haftalık ikiz gebeyim iyice ağırlaştım, sıcaklardan duramıyorum, gece uykusu sıfır gün içinde hiç uyumuyorum desem yeridir Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🥹🤲🏻
Zynpkcn Uyku,mide bilantisi,yanmasi,karnimda çocuğun birnyere toplanmasi ayyy bilemedim ne böyle 🤣🤣 33+2 bende
Betul-97 sedef_kayakrts 34+5 öyle uykum geliyor ki resmen bayılıyorum uyumamak için mücadele ediyorum. Dün annemle ince temizliğe başladık ayy bazen ayıp olmasın diye uyumamak için şekilden şekile giriyorum gözümü kapatsam uyuyacağım. Onun dışında bebeğim sol tarafıma bir dayanıyor bazen canımı acıtıyor ve sanki bazen de vajinamda hissediyorum onun dışında iyiyim şükür
sedef_kayakrts Betul-97 Allah yardımcımız olsun çok az kaldı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz inşallah bebeklerimizi🥰
Becem Kızlar hareketleri nasıl bebişlerinizin 33 haftalık oldum biraz azaldı gibi yani hissediyorum ama sadece tekme ya da direnme gbi sanırsam yeri azaldığı için durum bu şekilde
sedef_kayakrts Becem benim ki de günden güne azalıyor sanki Nst ne zaman giricez acaba doktora sormayı unuttum