Fasulyelendikk Kızlar canım acaip ciğer istiyo ama arastırdım tüketilmemesi gerekiyo yazıyo her yerde sizce napmalıyım tüketen oldu mu hamilelik boyunca
Adensmom8 Fasulyelendikk benim doktorum 2 tike yiyebilirsin dedi bende abartmadım söylediği kadar yedim nefsim köreldi en azından
Cansu-2600 Fasulyelendikk Evet ciğer tüketimi aşırı A vitamini içerdiği için gelişimine engel oluyormuş. Ama bence çok çok canınız çektiyse göz hakkı deyip bir iki çatal alabilirsiniz
Fasulyelendikk Fenerli6767 Ya son bir ayım kaldı agzıma sürmedim simdiye kadar ama cok canım cekiyo 🤦🏻♀️
Fasulyelendikk Damlaozzz Canınjn cektiği seyi yemen gerekiyo da diyolar ya cok ikilemde kaldım valla 😁
Hhjkk Fasulyelendikk ben de kokoreç için olmuştum aynı şeyi doktoruma sorduğumda ya hep ya hiç demişti. Bir ısırık alsam da zarari dokunacaksa dokunur açısından. Ben güvendiğim yerden yapılan ekmek arasından bir ısırık aldım ama aldıktan sonra içim içimi yedi hep 😂
elifozkann Fasulyelendikk evet ama canın cok cektiyse aşırıya kaçmadan yiyebilirsin A vitamini içerdiği için yasak yani fazlası yasak
Babymom07 Fasulyelendikk ayyy aşırı severim kokoreçi ama hiç yemedim yine yesem bir şey olmaz diye düşünüyorum ama yemek de istemedim aşırı yandığım temiz bir yer yok diye doğurduktan sonra inşallah 🥲 yani hamilelikte abartmadığın sürece hiçbir şeyin sakıncası yok
elifozkann Fasulyelendikk içine ne kadar koyduğuna bağlı😀 ben yemiştim iki farklı zamanda bi sorun olmadı simdiye kadar