• Doğum
  • Spinal anestezi doğumum 😍

37 +3 olduğum gece 6 sularında sancıyla kalktım :) son 2 3 haftadır olan düzensiz sancılar sandım. Mutfağa gittim. Çay içtim . ama geçmedi bir türlü.
Odaya gittim, uzandım. Başka bir gebelik sayfasında tesadüf günün yazısı şuydu *eğer sancılarınız istirahat ile geçmiyorsa, düzenliyse doktora gitmelisiniz* :) o an saatr baktım
6 18
6 23
6 28

7 buçuk olduğunda eşim kalktı. Hala mı var sancın dedi. İzin alayım doktpra gidelim dedi . o ara lavaboya gittim. Baktım baya yoğun bir akıntıyla nişanım geldiii:) duşa girdim. Eşim o ara eşyaları taşıdı arabaya. Geldik. Nstye bağlandım. Doğum başlamış dendi. Fakat ultrasonda doktorum suyun gelmiş senin dedi. Suyun yok dedi. E 2 gün önce suyun gayet iyi demiştiniz dedim. Geldi demek ki fark etmedin dedi.
En geç 1 saatte almamız lazım dedi .
Dışta dikiş yerine lazer kullanılmış. Pansumanı çok kolay oldu.
Spinal anestezi oldum. Kızım çıkar çıkmaz ağlamaya başladı. Bende haliyle.
Kızım değil ben yeniden doğdum sanki :) iğneden aşırı korkan biriyim ama umrumda olmadı çok şaşırdım kendime :)
Dün 11 de kucağım aldım kızımı 20 dakika sürmemiş ameliyat.
5 saat sonra kalktım yürüdüm biraz.
Ameliyat sonrası ağrı kesici yapılmıştı. Az önce istedim 2. Ağrı kesiciyi. Gayet iyiyiz çok şükür.
Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım :)
    BusraEda gözünaydın cnm benimde yarın doğum spinal karar verdi doktor ama aşırı korkuyorum söyledim ama dinlemedi genel yapmıcam dedi☹️
      BusraEda gözün aydın canm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻 Darısı bizlere inş 🙏🏻
        Dyg34 genelden farkı olmadı benimkinin bitnem. Kafam hariç hsr yerim uyuştu resmen. 🙈 çıktığında o ağlamayı duy hele. Sonra tekrar gel buraya yaz 🙈
          Melike658 Allah razı olsun kuzummm. Kolay geçer eminimmm 😘🙏🏻 Allah'ın izniyle sağlıkla gelsin sende hemen ayaklan inşallahhh 🙏🏻
          BusraEda 😊 ay yarın bakalım içeri girdikten sonra bebege düsüyorsun diyor herkez agladımı iyimi falan inşallah benimde yüzüm gülerek yazarım allah hepimize sağlıklı rahat dogumlar versin sizede bebeginizle sağlıklı ömürler
            Dyg34 genel anestezi daha zor emin ol bende spinal oldum bişey hissetmiosun samar yolından bile az acıuo iğne. Spinalde düzenli ağrı kesici veriliyor süreç akıcı geçiyor ama genelde acıyla uyanıuorsun ve o anesteziyi daha zor atıyor vücud bebeğinede daha zararlı korkma hiç ben seseryan olabildiysem herkes olur. Yavruna kavuşacağını düşün 😊😊
              BusraEda rabbim saglicakla buyutmenizi nasip etsin insallah 🙏 yogun sekilde akintim geldi dediniz hangi renkti acaba
                Shrrife çok teşekkür ederim 🙏 inşallah rabbim herkezi evladına kavustursun doktorda öyle söyledi ama şimdi sizde aynısını söylediniz inşallah çok panik yapmam 🤷‍♀️🙏
                  Dyg34 benim iğne fobim var ben kan aldırırken bile ağlarım bayılma noktasına gelirim ben bile acımadı diyorsam ki yaparlerken ağladım korkudan güvenebilirsin 😊😊 heşe birde doktorunun eli hafifse oh değmeyin keyfine ben iki gün sonra desteksiz oturup kalkabiliyordum kesi yerim bile çok aman aman sıkıntı yaşatmadı 😊😊
                    Shrrife 😊 biraz cesaret gelmedi degil teşekkür ederim hakkını helal et cvp verdin yarın inşlah sağ salim kurtuluruz bizde kızımla 🙏