Busranagme Ertugrulum bana 6.cı ayda doğuracak gıbısın Dedıler . Karnım diğer kişilere Göre daha büyük duruyor nedeni ise dar yapılı olmam 45 kilo ile hamile kaldım 16 kilo aldım ve karnım öne doğru sivri 😀 Doktor sorun yok Dedi . Takma cok insanlara aldırma . Fiziki özellikten öyle
Oglununannesi Ertugrulum hayır canım benim sağlık sorunlarım nedeniyle sezeryan oldum ama arkadaşım 4.370 gram normal doğurdu hatta benden 6 gün sonra doğurdu 🙂 41 hafta da doğurdu o benim ki erken oldu biraz 36+2 de ilk gebeliğimdi🙂
Gmzmhr Ertugrulum benim de ole.ama doktor bu ne demedi illaki bi sebebi var dir demi solmeedimi ya hamile kalmadan once gobegin vardir yada suyun coktur benim suyum cok bende ikizlere gibi hamileyim doktor direk dedi bu gobegin yarisi bebek yarisi gobek dedi vede suuyun cok ondan cok.karnin dedi sebebini sor sen canim ?
AyseSapmaz Ertugrulum benim karnım da küçük ve havada top gibi duruyor neden öyle diye sorduklarında ağzımdan dogurcam diyorum😂
NaimeYilmaz Ertugrulum 15 haftalk hamıleym hıc kılo almadm ve sankı 5 aylk hamıle gıbıym hemde ılk gebelk . 9.ayda nasıl olcam korkuorm 😂
Arzumehemmed NaimeYilmaz Benimde 15 haftalik ama hafif belirginlik var.dikkatla bakmasalar hamile oldugum bilinmiyor
Zeynep87 Ertugrulum bence hic takma bile. Ne soylerse soylesin. Sen icini ferrah tut, guzel bi sekilde cikar bebisinin ve hamileliginin tadini, bu duyguyu tatmak isteyipte tadamayan cok insan var 🌹
zlemAtAcar Aysgeulburakk ama bu doğru bir mantık değil 😳 Benim karnım 4 aylık gibi 7 aylığım ve bebeğim haftasına göre iri bir Bebek 😳