s_koc Dlar o arkadaş benim😁 ben daha yapmadım fayda etmesine sevindim. Lohusa pijamamı yıkamadım resmen o yüzden yapmıyorum 😁 umarım harika bir dogum geçirirsin
Dlar s_koc evet kuzum sensin hatta sana sormuşdum yapmadım demişdin valla sana teşekkür ederim böyle şeyleri de paylaşalım yapmak isteyenler yapsın
_Eliffm Ecmsrn bende yaptım saat 5 gibi yaptıktan sonra baskı oldu bı yarım saat şimdilik başka bir şey yok yarın tekrar yapicam bende hurma yiyorum y7rüyüs merdiven de inip çıktım
Ecmsrn _Eliffm kaçıncı haftanız uyumadan bidaha mı yapsam diyorum artık kaburgama çok fazla batmaya başladı
Dlar Ecmsrn bende de aynısı oldu 2 gün yaptım yattım ertesi gün gece 3 de pat sesiyle suyum geldi uyurken 😅
Dlar kubra9692 merdiven in çık yürüyüş ananas hurma ve sürekli egzersiz yapıyorum yorucu oluyor ama biliyorum ki geçivek
Dlar s_koc sancım bar suyum geldi sabah altıya kadar sancımın 5 dk düşmesini bekliyorum düşmezse suni vereceklermiş kuzum valla dua et neolur bekliyorum
s_koc Dlar dualarım seninle 🙏 yanlış hatırlamıyorsam ssvd olacaktı di mi? Suni sancı verebiliyorlar mıymış?
Seherbzz Dlar Allah razı olsun sizden. Bende 40+3 oldum. Bugün demedim akşamında nişanım geldi şu an adet sancısı gibi ağrı var yaklaşık 3 saaattir böyle. Acaba yarına kadar doğurur muyum? Yoksa suni sancıyla başlatcaklar onu asla istemiyorum
Dlar Seherbzz ay senin adına çok sevindim canm gerçekten mutlu oldum dilerim suniye gerek kalmaz sancılar sıklaşır benimde suyum geldi yarın suni vericekler di sancımın sıklaşmasını bekliyoruz 😅 dilerim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız
sedefyrs1101 Reina Youtube’a Activating labor yazın ilk sırada çıkan egzersiz BabyWeightTv kanalın adı 😊