Reina Dlar bende alışamadım:( çocuklarım için sabrediyorum işte. Onların geleceği için. Utrechtteym bende. Ne zaman bir ihtiyacın olursa söyleyebilirsin bende yalnızım bırda
ece1234- Dlar ben de yaptım aynı şekilde birkaç gün sonra suyum geldi çok etkili gerçekten suyum geldikten sonra da yaptım ben açıklığım çok ilerledi
dogurangaplumba Dlar Allah hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin hepiniz bebeklerinize sağlıcakla kavuşun❤️
Betusyl Bende cuma günü 38 oluyorum yapmayı düşünüyorum eğer ki etki ederse nasip olursa buraya yazarım
sedefyrs1101 Bende bu egzersiz ile doğum yaptım 😇 Oyüzden düşündüm acaba ben mi yazdım yorumu diye gördüğüm her posta bu egzersizi yazıyorum zaten 🤣🤣 Rabbim uzun uzun ömürler versin 💖
Dlar sedefyrs1101 😅 s_koc diye bir arkadaş yazmışdı kuzum saolsun sayesinde keşfettim böyle şeyler öğrenilince gerçekten söylemek gerek belki faydası olur insanlara
Ecmsrn 38+4 bugün denedim saat 3 gibi henüz giden gelen yok yarın tekrar yapacağım ananas hurma çörekotu yağı tüm tuşlara bastım ama ne bir baskı ne bir sancı hiç birsey yok
_Eliffm Ecmsrn bende yaptım saat 5 gibi yaptıktan sonra baskı oldu bı yarım saat şimdilik başka bir şey yok yarın tekrar yapicam bende hurma yiyorum y7rüyüs merdiven de inip çıktım
Dlar Ecmsrn bende de aynısı oldu 2 gün yaptım yattım ertesi gün gece 3 de pat sesiyle suyum geldi uyurken 😅
Dlar kubra9692 merdiven in çık yürüyüş ananas hurma ve sürekli egzersiz yapıyorum yorucu oluyor ama biliyorum ki geçivek