Filizkoc BirAskMasali1323 bende fetih sekine gidiyorum ama doktor farklı hiç biri ultrason kağıdı vermiyo cnm
BirAskMasali1323 Nil00 Ciddi misin off ya başka şehirden anneme misafirliğe geldim rastgele bugün randevusuz aldım kontrolüm var istesende mi vermiyo ultrason kağıdı
Nil00 BirAskMasali1323 bilgi yönünden kötü bir doktor bana erkek dedi kız çıktı ve ondan sonra bakan 6 doktor da kız dedi tek erkek diyen oydu
Filizkoc Smilesra bende miyase hocaya gidiyom çok iyi bı doktor memnunumda bakalm artk hayırlısı herkes için 😊
AjdaDiri Benim doktorum cengiz yıldız çok çok iyi bir doktor ultrason kağıdını makineler değiştiği için veremiyoruz demişti sonra bi gün verdi ama anlamadım bende
BirAskMasali1323 Filizkoc Sizde tam tersi mi Elaziga mi gelin geldiniz yoksa iş nedeniyle vs.elazigda oturuyosunuz🥰
Nil00 BirAskMasali1323 o zaman kendinden emin sekilde söylemeyecek %90 oran vermeyecek alışveriş bile yapmıştım kesin konuştu
Filizkoc BirAskMasali1323 ya ikiside küçük memleket tabi insanın kendi memleketi gibisi yok ama insanlık açısından sıcak kanlı kendi halinde bı toplum kolay kolay kimsenin kimseye bı zararı yok gibi ama yinede soyliyim Bitlis başkadır 😊🙈