hasretpnr Alisde benim düşük 3 gün önce kesede görünmedi dış gebelik olabilir dedi ama değer 723 den 1738 çıktı dış gebelik olabilir mi
Kubrakubra121 hasretpnr Ben acilde kan verdiğimde değerim 2 günde 2 katı artmıştı doktor dış gebelikte değer hemen düşer yükselmez demişti dün keseyi gördük çok şükür 💖
Eloomm Alisde bizim sizinle aynı şuan 6. Haftaya girmiş oluyoruz doktora gittiğimde oda öyle söyledi 😍 hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖
Hhh03 reyyhaann hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlere de dua et 🌸🤲🏻
Kubrakubra121 hasretpnr 738 iken görünmez zaten bence ama sonraki değer de görür hatta karından ultrasonla gördü benim bu değerden biraz düşüktü
hasretpnr Kubrakubra121 yarın tekrar kan vericem perşembe muayenem var dış gebelik den şüphelendi ama bilmiyorum
Kubrakubra121 hasretpnr Allah Allah bana niye öyle söyledi ki doktor ama benim kese göründü bebek şu an yok dedi zaten küçük göremeyiz dedi iki hafta sonra kalp atışını duyacağız nasipse