Hhh03 reyyhaann hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bizlere de dua et 🌸🤲🏻
Elfnrk Betaya göre hafta belirlenmez canım son adet tarihi baz alınır cuma gidersen keseyi görme ihtimalin var kalp atışını da 2 hafta sonra
Rabiul reyyhaann 4 haftalık canım 5. Haftana gireceksin hayırlı olsun bende 4+3 de öğrendim 5+3 de kese gördüm 6+3 de kalp atışını ve bebişi gördük , muayeneye giderken sıkışık gidersen görüş açısı daha iyi olur 🌸
myavocado reyyhaann 4 hafta dolmuş, 5+0 şu an, hayırlı olsun. Üç dirt gün sonra kese gozukme ihtimali yüksek
Rabiul Postlara cevap verirken kullanıcı adının yanında çıkan sayıları silersen bildirim gelmez onları silme 🌸
Rabiul reyyhaann yeni olduğu için gözükmemiştir 5+3 de gittim bende doktorum o zaman çağırmıştı 1 hafta sonraya keseyi görmüştük sıkışık giderken görüş açısı daha iyi unutma canım 🌸
Alisde myavocado myavocado benimde son adet tarihimin ilk gunu 21 mayıs 6 cı haftaya mı girmiş oluyorum acaba 🥲
myavocado Alisde 6 dolmuş, 7+0 sınız şu an. Sayabilirsiniz kendiniz de 21 mayıstan sonra kaç tane 7 gün geçmiş, kaç hafta yani
Eloomm Alisde bizim sizinle aynı şuan 6. Haftaya girmiş oluyoruz doktora gittiğimde oda öyle söyledi 😍 hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💖