Esn Kızlar 3 gündür ara ara adet olacakmışım gibi agrılarım oluyor belim ve kasıklarımda böyle bişeyi olan varmı
stronglove Esn 32+5 oldum ve son bı kaç gündür bu adet olacakmisim hissi bende de var korkuyorum bazen bende m.ediyorum neden acaba
Senayemre Esn HaticErol43 stronglove Dakka tutun düzenliyse eger dogum sancisidir düzensizse yalanci sancidir vücut kendini doguma hazırlıyordur 38 haftalığım suan bendede oluyor yarin bende gidicm doktara bakalm dogum başlamışmı
Ozy Esn ben 30 haftadayim bendede oluyor nedenini cok merak ediyorum bile. Varsa yazsin acaba yalanci dogum sancisimi oluyor
stronglove Esn benimde cuma günü kontrolüm yarın doktorunla konuşunca buraya da yazarsan çok sevinirim canım
Esn stronglove doktora gittim bugün nst ye bağladı güzel çıktı idrar ve kan testi de verdim o da normal. Yani bişey çıkmadı heralde vücut kendini Doğuma hazırlıyor
stronglove Senayemre düzenli değil ama ara ara vuruyor bide karnimda bebek kasılıyor günde 2-3 defa 🙄
Esn Asafeymeninannesi onu hiç demiyorum bile🤦♀️ Bacaklarımın iç kısmı ağrıyor 1 aydır oturduğum yerden kalkmak yatakta saga sola dönmek ölüm 🙄 ama çok şükür bunada
Asafeymeninannesi Esn hamile kalmadan önce adet sancılarımı 1 hafta öncesinden çekerdim belim agrirdi bacaklarımı hissedemez hale gelirdim. Şu an hamile olmadığımı bilsem tm kesin hastalancam derim herhalde 😊 Allah yar ve yardımcımız olsun inşaAllah 🙏❣
stronglove Senayemre anladım canım inşallah bizimkide bu gittiğimde gönderir nst ye çok m.ediyorum çünkü gerçekten sancim varmı 😬
Heyecanlibirannee Tam 32. Haftamda ayni sikayetler bende de oldu.vajinamda agri ve baski hissi ozellikle aksam ve geceleri bel ve sirt kasik agrisi adet sancisi benzeri karnimda sertlesme.calsiuyordum isi biraktm sabirim braxton hicks dedikleri yalanci dogm sancisi dinlenince gecti.rahim kendini hazirliyor ve yorgunluk asiri ayakta kalmakla basgosteriyor dikkat edin dinlenin doktorum da dinlen dedi.hatta erken de olsa nstye bagaldi bi defasinda 50 lere varan sancim oldu nidilat bile ictim ama bir daha olmadi cok sukur 37 ye geldik dinlenince hicbiri kalmadi tam o haftalrda kemikler catidaki kemikler yani gevseymeye basliyor aciliyor bence ve pozisyonu aliyor bebek benm tam o agrilarda kizim bas gelis pozisyonunu aldi