msrrf Berfintezel2426 insallah guzel seyler duyarsiniz dua edicem 🙇♂️ saglikla sihhatle zamaninda gelsin insallah
Nazdar72 Berfintezel2426 öyle oluyor zaten insani kötü düşünceler bırakmıyor ağrılar normal korkma artık korkmuyorum inşallah sıkıntı olmaz bebeğin hareketleri varmı
Berfintezel2426 Nazdar72 hissetmiyorum ki daha hareketlerini arada sanki hisseder gibi oluyorum ama daha hissetmeye başlamadım
Berfintezel2426 Gulsedogan kanamam falan yok sadece Kasılma onnnda serviks yetmezliğinden olduğunu düşünüyorum inşallah hiç birşey yoktur 😞
Berfintezel2426 msrrf kafam allak bullak olmuş vallahi sana doğru mesajları yollamışım kusura bakma kuzum
Nazdar72 Berfintezel2426 sorma benim de öyle artık uzanıyorum çikolata yiyorum şekilden şekile giriyorum oynasın diye oynamıyor 😊😊
Berfintezel2426 msrrf vallahi bir buçuk yasındada kızım var oda uyumuyor gece uykusu yok pek 😂 biyandan onla uğraşıyorum 🤭
msrrf Berfintezel2426 masallah allah bagislasin 🙂 bana da uykusuzluk sagli sollu girişiyo bu ara 😥 gram uyuyamiyorum yaa
Tlaytas Berfintezel2426 yaa benimde kasilma oluyor alt kısımda 17+5 teyim. Benimde iki hafta önce 33 demisti doktor sali gününe kontrol var beklemesem mi diyorum daha önce 20 haftalik bi kaybim var
msrrf Berfintezel2426 ahhh bi dogsa artik ben uykusuzluga da raziyim valla. bacaklarim tutmuyo artik bnm . 1 ekimden beri hic ayaga kalkmadim hep yattim. eridi kaslar hep 😥 doktor fizik tedavi diyo bakam napcaz gari