Dunyam28 Baycam çok faydalı yazmışsınız, hamileler için asla faydalı bir besin değil. Gebelik sonuna kadar doktorum yasakladı bana. O sebeple cevaplamak istedim. 🌿
Ugurhilal Sevginur61 ben yedim ablam yapmış baktım yiyorlar gel dediler bana da 😅baya da ayırmışlar bişiy olmadı kokoreç de yedim gebeyken güvendiğiniz yerden yiyin iyi pişmişse bişiy olmaz çok çok değil de azıcık yenir bence
Sevginur61 gayesblog hamileliğin başından beri 2 kere yemişimdir heralde bununla beraber 30+6 haftalığım
Cigdoss Sevginur61 doktorum ilk 3 ay yasakladı sonraki 6 ay boyunca ayda bir kere yiyebilirsin demişti
Dunyam28 Sevginur61 evet ben sormuştum çünkü normalde ciğer çok severim sormadan yemek istememiştim o da izin vermemişti
bahocum Baycam yanlış biliyorsunuz. Aksine içerdiği yüksek A vitamininden dolayı hamilelikte tüketilmemesi gerekiyor
bahocum Sevginur61 nefsinizi köreltmek için birkaç tane yeseniz bir şey olmaz diye düşünüyorum. Yüksek miktarda A vitamini içerdiği için hamilelikte önerilmiyor. Olabildiğince tüketmemenizde fayda var tabi
Enfal_06 Sevginur61 28 haftalığiz 2 ay içinde 2 3 tabak yedim 😂 doktor sadece ilk aylarda yememelisin demişti bana iyi pişmiş et sakatat çok yedim
Ebbruc Sevginur61 çok fazla tüketilmeden yenilebilir demişti doktorum, 1 şiş yemiştim 5 haftalıkken falan. Normalde çok severim ama kendimi frenliyorum biraz , fazla A vitamini içerdiği için aşırıya kaçmamak gerekiyomuş