Sevginur61 Kızlar canım çok çekmişti yaptım ama doğum kusurları oluşabilir falan yazıyor sürekli tüketince mi olur acaba tabağın başında bekliyorum yesem mi yemesem mi🫠🫠😂
SrpYlmz Sevginur61 bana doktorum ciğer , sakatat, midye ,salam sosis yeme demişti canım yemedim ciğer sevmem zaten ama ablam yeni doğum yaptı bir kere evde kendi güzelce pişirip az birşey yemişti
Baycam Sevginur61 birden fazla yedim ciğer hamilelikte yemek çok faydalı. Yanlış hatırlamıyorsam a vitaminden dolayıydı. Dokunmayın dışarıda çok güzel cigerciler var yiyin bence hiç bişey olmaz
Tubaagb Sevginur61 Doktor Bana ciğer için iyi pişmiş olması lazım demişti ben de onun için ciğer yiyorum 😊
Eceninanne Sevginur61 dısarda yedim ben esım yapmıştı mangal yedım . Bence zarari olmaz ya . Ayda bir den fazla tuketılmemelı dıyorlar
Kubraalp67 Ben sadece nefsimi koreltmek için 2 tane ciğer yemiştim aklımda kalmasın dedim 😅 bence bişey olmaz çok az yiyebilirsiniz çok iyi pişmiş olması yeterli 😊
Sevginur61 Baycam fazla a vitamini olduğu için sakıncalı diyorlar. Çok ciğer tüketen biri değilim canım çekince yaptım işte dışarıda hiç yemedim
Dunyam28 Baycam lütfen yanlış yönlendirme yapmayın ciğer hamilelikte yüksek doz a vitamininden dolayı oldukça zararlı bebek için risk.
bahocum Baycam yanlış biliyorsunuz. Aksine içerdiği yüksek A vitamininden dolayı hamilelikte tüketilmemesi gerekiyor
Kubraalp67 Sevginur61 🤣 bir kereden bişey olmaz afiyet olsun😄 doktor bana kısıtlama koymadı yeme konusunda sadece çok iyi pişirmemi söylemişti. Birde mayonez ketçap yemememi söylemişti 😄
ASE6154 Sevginur61 eğer riskli bir durumunuz yoksa iyi pişmiş olarak küçük bir porsiyon yiyebilirsiniz ama fazla a vitamini içerdiğinden dolayı düşük sebebi oluyor bu yüzden çok yenmemeli
Baycam Dunyam28 iyide yanlış bilgi bunun neresinde? Ben doktorun bana söylediğini söylüyorum 10 20 şiş yemediği sürece herhanginir sorun olmaz. Bu arada herseyin fazlası zarar sadece ciğerin değil. Hamile kadın canının istediği herseyi yemeli ölçülü biçimde.
Evhamlikurabiyeanne Her iki hamileligimde de tadımlık bir iki catal yedim doyumluk yenmesi tavsiye edilmiyor diye tadına bakmistim
Dunyam28 Baycam çok faydalı yazmışsınız, hamileler için asla faydalı bir besin değil. Gebelik sonuna kadar doktorum yasakladı bana. O sebeple cevaplamak istedim. 🌿
Mihrimer Sevginur61 ben birkaç kere dışarıda ciğer dürüm yemiştim. Fazla yemediğiniz müddetçe problem yaşamazsınız içiniz rahat olsun🥰
myavocado Sevginur61 bana sorarsanız hiç yemeyin ama aşırı canınız çekti ise belki iki lokma alabilirsiniz iyi pişmiş ise, ama öyle bir tabak filan yemeyin, malesef zararlı hamilelikte.