ygulafer Happy_mommm balcali hastanesi mhrs ye bagli degil 338 60 60 dan kadin dogumu baglamalrini istersiniz ordanda sekrrterle doktor hakkinda ogrenmek istediklerinizi sorarsaniz yardmci olurlar
beyazmelegim Ben adana çukomed de çekildim özel klinik 2 kere çekildim anesteziyle 5-10 dakika sürmüştü ama şuan uçuk fiyat isteyeceklerinden eminim
Emelnurcakit Happy_mommm geçen yıl Medline hastanesinde çekildim doktorumdan da çok memnun kalmıştım. Şehir hastanesine gittim rahim filmi çektirmek istiyorum demiştim ama doktor eşimin sonuçlarına bakıp rahim filmine gerek yok eşinden kaynaklı infertilite dedi gönderdi.
ygulafer orkidemm_ balcali hastanesinde randevu bulmak cok zor olabiliyor doktorlar ayni zamanda özel muayenede yapiyor sizin tercihinize kalmis bi durum
Emelnurcakit Happy_mommm sol tüpümde hafif tıkanıklık varmış ilaçla açıldığını söyledi doktor. Ama bizim başka sıkıntılarımız vardı o yüzden tüp bebek yaptırdık
ygulafer orkidemm_ konum olarak adana merkezin disina dogru kaliyo ama otobandan gelirken sehir hastanesi tabelasini gorunce o sapaga saparsaniz zaten karsilasirsiniz sehir hastanedini gectikten sonra
Feride_01 orkidemm_ Yüreğir devlet hastahanesine taşındı balcalı ben sana geçen ay yardımcı oldum hala olmamışsın şimdiye çekilmiştin
Emelnurcakit Happy_mommm geçen yıl yaptırmıştım 4.500 dü sanırım anestezili oldum ben hiçbir sorun olmadı
Happy_mommm Emelnurcakit anladım tüp bebeğe ne kadar gitti bizde de sıkıntı var sanırım tüp bebek ilkinde tuttu mu
Emelnurcakit Happy_mommm biz Adana acıbademde yaptırdık hastaneye 70 bin ilaçlara da 23 bin felan verdik. İlk sefer de tuttu çok şükür 🙏🏻 ama şimdi temmuzda zam geldiyse yeni fiyatları bilmiyorum