Btugl Derya341986 39+0 bugün gittim hiç bir değişiklik yok en geç ayın 21inde yatisini yaparım dedi doktorum hakkimizda hayırlısı canlar🤗🤗
Ashly90 Kafamıza ne kadar takarsak okadar olmuyor sanırım . 39+5 ılduk hala hiçbirşey yok :(( 40 da dr kontrolum var bakalım ne olucak
Meli Hafizeipek hani yazıyorlar ya nstde sancı yok ama açılmam var yada ben hissetmiyorm ama sancı çıktı falan bende hep o umutla gidip boş dönüyorum🧐 daha hala çatı muayneside yapmadılar zati😬
Fbd Meli bende o umutla gidiyorum yok 😊 ayın 16 sı son demişti bugün De suyun iyi okursa 21 ine kadar zaman veririm sana dedi uzadıkça uzuyor 🙄
Btugl Fbd benimde ayın 17si son en geç yatisini yaparım dedi hadi hayırlısı cnm belki aynı gün olur yavrularimiz
Tugba07 SeherNilgnBakrc Ben de ayni durumdayim 38 oldum her an gelebilir gibi hissediyorum. Ama bor yandan da hic dogurmicakmisim gibi geliyor☺️ Ayy heyecanda var tabi. Tuhaf duygular 🥰
Fbd Meli ay ayın 16 sında verecekti kiiii ama bugün ne olduysa bi uzatabiliriz dedi suni zor diyorlar ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Kafam karmakarışık artık
Fbd Btugl inşallah canım benim sana da mı suni veririz dedi korkuyorum ben ya suni çekmek istemiyorum 🙄