Hafizeipek Reyhankarabiber keyfi yerinde demek ki 😂😂 hayır ben de bir ağırlık falan da yok burda okuyorum millet çorabını giyemiyor ben dün pedikür yaptım 😂
Reyhankarabiber Hafizeipek bende ya öyle bızdık bızdık top yutmuş yılan gibi gidiyorum her yere 😂😂 daha kolay doğurursun haraket iyi falan dediler güya nerdeeee doğuramıyorum 😂😂
Hafizeipek Reyhankarabiber evet ben başından beri hareket halindeyim 35.haftaya kadar pilatese gittim ama doğmuyor en iyisi yatmak 😂😂😂
Eedakayae 40 hafta artik dogmuyor kafayi yicem ne yaptiysam olmuyo 😂 valla salim cayira mevlam gayira bide milletin sacma sapan diretmeleri olmasa ne zaman dogurcan aaa dogurmadinmi Hala valla psikolejim bozuldu
Merve_31 Hafizeipek inşaallah pozitif sonuç alırsınız Allah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin insaAllahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım çok duygulandım nedense 🥲❤️
SeherNilgnBakrc Belimin sağ tarafında valla ara ara geliyor misafirlikteyim de şuan telaş yaratmak istemiyorum adet sancısı gibi ön kısma çok nadir geliyor ağrı suan sadece belimde sür bakalım hayır olsun inşallah
Esse Reyhankarabiber aynen senin gibiydim canım 40+0 oldu ne çay işe yaradı ne squat ne yürüyüş vakti var herhalde diyorum ama sabrım kalmadı artık
Reyhankarabiber Esse aynen valla 40.haftayı doldrcm diye çok üzülüyorum ama hayırlısı vardır elbet bir hikmeti biz bilemeyiz Rabbim bilir
Esse Reyhankarabiber suni sancıya Kalacam DİE korkuyorum ya c.tsi gittiğimde belli olacak inş açılma ve sancı çıkarda gerek kalmaz
Meli Hafizeipek hani yazıyorlar ya nstde sancı yok ama açılmam var yada ben hissetmiyorm ama sancı çıktı falan bende hep o umutla gidip boş dönüyorum🧐 daha hala çatı muayneside yapmadılar zati😬
Denizdersiniz Derya341986 38+4 olduk arayan arkadaşlarım ailem artık nasılsın yerine bugünde doğurmadın mı diye soruyor 🙈😂😂 eşim hergün bugünde mi gelmiyor diye gülüyor 🤷🏼♀️
ZeynepDemirboa Bizde 39+4 olduk ne gelen var ne giden ne de bir sancı yarın kontrolümüz var inşallah açılma vardır yatış verir🙏🏽🙏🏽