saliha13 Pamiramsi yok aile hekimleri kapalı sağlık ocağı da uzak biraz adetim geçsin ondan sonra yapayım dedim kan testini
Frdarzu saliha13 evet cizgi var canim ama yinede kan ver emin olman için hakkında hayırlısı olur inşallah
saliha13 Merve8155 evet genelde öyle diyorlar ben ilk kaset test yaptım artımed onda da çok silik çıktı ben sonra erken gebelik testi yaptım
aksakallardan Yaa benimde adetime 2 gün var bugün bende böyle erken test yaptım aynı şekil siliginde silik çıktı inşallah vardır sen de de bendede 💐
Merve8155 saliha13 geldim simdi vericem bugun soylemezler sonucu heralde bizim saglik ocagi biraz degisik yarin anca ogrenirim
Eylulkrts Az önce yaptım benimki de aynı bu şekil di benimki normal gebelik testi erken gebelik testi de değil İnşaallah pozitiftir yaa🙏
MrvBK saliha13 Eee maşallaaaah kuzum. Hayırlı olsunnn. Çok sevindimmm. Düzenli artışını takip et mutlaka. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
DENIZ_55 saliha13 hadi gözün aydın hamilesin darısı isteyen herkese inşallah canim bende yarın verecem kan inşallah bende pozitif bi değer görürüm hayırlısı ile inşallah