xhbgns _ozlmm Ben etli lahanaya bayılırım mesela, kabak yapabilirsiniz kıymalı veya etli Taze fasulye yapabilirsiniz Haşlama yaparken de patatesi koymayın nişastası falan geçmesin havuç koyun Enginar yapabilirsiniz Kereviz yapabilirsiniz Senizotu yapabilirsiniz yemeği de güzel olur Eğer zorlanırsanız online danışmanlıklı diyeyisyene başvurun size liste hazırlar 🫶🏻
_ozlmm xhbgns çok sağolun gerçekten çok işime yaradı yazdıklarınız bir haftalık menü oluşturdum kendime
_ozlmm Aleynaceyhannnn Doğrudur benim pek bilgim yok ben uymaya çalışıyorum sadece ama dediğiniz de doğru 🙊
Melike_4949 _ozlmm brokoli,karnıbahar, ıspanak, kereviz, yeşil fasulye, Yeşil sebzeler, Mercimek çorbası, bulgur pilavı, Semizotu yemeği, Biraz idare etmek lazım 🥺
Ebruliates _ozlmm "#p33043370 kızartma türü şekeri yükseltiyor menemen de biber kızarıyor ya yükseltiyor yağda yumurta yükseltiyor. Mesela tam pişmiş yumurta suda haşlama yerseniz bebeğe yarayan tahin pekmez de yiyebilirsiniz aslında ölçerek kendiniz buluyorsunuz ben haşlama yanına en azından tahin pekmez yiyebiliyorum diye tercih ettim ☺ beyaz ekmek ten uzak durun kepekli çavdarlı felan onlardan alın. Dışarıda da hamburger yerseniz bile yanındaki kızartmayı yemeyin 😅 ekmeğini seçenek varsa beyaz olmayanı olsun ☺yani böyle böyle çözülüyor
_ozlmm Ebruliates doğru söylüyorsunuz deneyerek buluyoruz bende menemen yemedim haşlama yumurta yedim bir hafta sonra ilk kez tokluk şekeri 120 gördüm ekmek evet buğday yiyorum bende 🙈 birde ben galiba yanlış ölçüm yapıyormuşum sabah gözümü açar açmaz yüzümü yıkayıp şekerimi ölçüyorum oda yüksek çıkıyor bugün yine öyle yaptım yüksek çıktı 15 dakika sonra ölçtüm daha düşük çıktı uyandıktan sonra hemen ölçmemek gerekiyor galiba yarım saat bekleseydim 90 görürdüm herhalde 🤷♀️
Ebruliates _ozlmm ya bazılarında çok aç kalmak ta şekeri yükseltiyor açıkcası. Ben genelde kahvaltıya oturmadan ölçüyorum sonra ilk lokmadn 1 saat 2 saat sonra. Bu aralar ölçmüyorum açıkcası yeme düzeni oluşuyor
_ozlmm Ebruliates evet doğru diyorsunuz bi kere bende çok acıkmıştım yüksek çıkmıştı biraz değişik ya ne zaman yükseliyor ne zaman çıkıyor anlayamıyor insan yani ben daha net anlayamadım 😂