Almilam ozdenarda 17inci haftam da 3 kilo almştm şimdi 25 haftalık hamileyim 8 kilo aldm toplam canım.6ıncı aydan sonra daha çok kilo alınıyor.benim doktorum toplam 10 kilo ile sonlandırıcaz doğumu dedi ama 10 kiloyu geçerim büyük ihtimal
Almilam ozdenarda aynen canım 25 haftalığım 8 kilo aldm 6ıncı aydan sonra kilo almaya başladım ben ilkte zayıflamıştm hatta ama şimdi haftada 3 kilo alıyorum 🤔🤔 nasıl olur bilmiyorum ama doguma kadr 18 kilo alirım gibi geliyor bana
Kuzusunannesi ozdenarda ben 55ile başladım 65 e geldim ama sanki bu aralar biraz verdim gibi kendi kendiliğinden
Almilam ozdenarda doğrudur canım ama dikkat et sen yine de az ye tez ye sindirsin miğden yemekleri kilo alırsin yoksa
BusRAmazan ayni dert bndede war 34 haftaliqim 16.17 kilo aldım doğuma kadar 20 yi qecmesem diorum ama bu qidisle çok zor inş doğumdan sonra weririz
1PrensAnnesi ozdenarda gayet ince hamile kalmışsın bence çokta takma çünkü bu hep böyle zayıf hamile kalanlar en çok kiloyu alanlar zaten doğumdan sonra bişey kalmicaktır ben 6günde 7kilo verdim bile 🙏🏻
SerenYiitolu ozdenarda aynen maalesef🙁 hiç bi yerimde şişlik yoktu birden bire ayaklarım balon gibi oldu ödem olmuş ama canım çıkıyor resmen yalancı sancılar falan baya yordu beni 🙂
SerenYiitolu ozdenarda aynen maalesef🙁 hiç bi yerimde şişlik yoktu birden bire ayaklarım balon gibi oldu ödem olmuş ama canım çıkıyor resmen yalancı sancılar falan baya yordu beni 🙂
Evinevren ozdenarda merhaba bende 23+4 haftalık 50 kiloyla hamile kaldım 8 kilo aldım ve malesef gebelik şekeri çıktı bende bu yüzden dikat etmem lazım hamur işini hayatımdan cikardimda tatlıyı bırakamıyorum 🤷♀️
BusRAmazan ozdenarda herkes werirsin dio bol bol su içip emzirince qidiyormus sözde inş öyle olur takmamaya çalış cnm ben öyle takmamaya çalışıyorum 😌