Hamileanne ozdenarda aynen kiloyu hiç kafana takma ister 10 kilo al ister 40 inan hepsi bi sene olmadan gidiyor
Ceylan92 ozdenarda evet canim burdaki doktolarda soyluyo artik oyle yapim yumurta midem bulaniyo yiyemiyom
SerenYiitolu Ben 37+2 haftalığım 16 kilo aldım maalesef doğumdan sonra veririz artık yapacak bişe yok🙂
SerenYiitolu ozdenarda aynen kuzum az kaldı ama sorunlar büyüdü🙁 ağrıdan duramıyorum bu arada prensesin olacakmış sevindim senin adına canım Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah🙏🙏🙏😍😘
Kuzusunannesi ozdenarda ben 55ile başladım 65 e geldim ama sanki bu aralar biraz verdim gibi kendi kendiliğinden
ozdenarda Ulya aa olabilir canm kizlar da olabilir bide ic karnim cok kucuk oldugu jcin hemen aldm ve hemen ckti gobegim
sedaskan ozdenarda kepek ekmegi onerdigine emin misiniz? Gebelikte ozellikle kepek tavsiye etmiyor doktorlar demir emilimini azalttigi icindi yanlis hatirlamiyorsam. Mumkunse tam bugday, tam tahilli ya da cavdar ekmegi yiyin.
BurcuSiratas ozdenarda ben de 19+4 ve bu süreçte 8 kilo aldım🙈 doktorum dikkat etmem gerektiğini normale göre fazla aldığımı söyledi 😔
ozdenarda BurcuSiratas banada beyaz ekmek pilav ve makrnayi birakmami soyledi sadece birde hazir meyve suyu
ozdenarda SerenYiitolu canm cok tesekkur ederm benm bebis bir kiz bir oglan bizi parmagnda cevrdi en sonunda prenses oldugunu ogrendik 🤗🤗senn tekrr zor gunlere geciyosun herlde canm
SerenYiitolu ozdenarda aynen maalesef🙁 hiç bi yerimde şişlik yoktu birden bire ayaklarım balon gibi oldu ödem olmuş ama canım çıkıyor resmen yalancı sancılar falan baya yordu beni 🙂
SerenYiitolu ozdenarda aynen maalesef🙁 hiç bi yerimde şişlik yoktu birden bire ayaklarım balon gibi oldu ödem olmuş ama canım çıkıyor resmen yalancı sancılar falan baya yordu beni 🙂