Nzlelms hasrettyuksell Ben içmiyorum. 28. Haftama girdim şimdiye kadar hiç içmedim. Arada açık çay içtim. Gereksiz yere bebeğe kafein vermeye ne gerek var ? Kola da içmedim. Hep ayran içiyorum.
cLearQueen hasrettyuksell kuzum tup bebek hatta erken dogum riskim olmasina ragmen doktorum 1 fincan kahve birkac bardak acık cay icebilirsin dedi..
Sarina98 Günlük 1 fincan içilir de ama ben çok arayla içiyorum. Eskiden kahve içmesem uyanamazdım ama şimdi canım çekmiyor, buzlu kahveyle yerini dolduruyorum galiba.
Sarina98 Çay sabahları tüketiyorum günlük çoğu zaman şu içiyorum yaz olduğundan dolayı. Kışın kahve çay herşey tükettim
tubaaengiiin hasrettyuksell ikinci hamileliğim de gece gündüz kupa kupa türk kahvesi ictim normalde hic sevmem gece uykudan uyandığımda kaşık kaşık kuru kahve yerdim hicbi sorun yasamadım cok sükür
Crnsln hasrettyuksell valla benim doktorum çay kahve yasak demişti en başta benim hiç riskli veya sorunlu bir hamileliğim olmadı şükür ama içmedim. İçtiğimde de kafeinsiz kahvelerden aldım onlardan içtim. 37. Haftamdayım toplasan normal kahve 5 kere falan içmemişimdir. 1 fincan içebilirsiniz diyorlar bazı doktorlar ama ben içmemeyi tercih ettim
Ezel16 hasrettyuksell Günde 1 tane türk kahvesi ve 1 tane soğuk kahve içiyorum bir sıkıntı yaşamadım çok şükür .. Doktorum kahve içmenin sıkıntı olmayacağını söylemişti..