zamloss123 Yasemin1408 valla önermicem artık sabahtan beri sıra bekliyom herkes tek doktora yüklenmiş
Nurcantas65 Şehir Hastanesi’ne gitmiyorum özel istersen Ünzile Girisgin isimli doktora gidiyorum muayene için
Yasemin1408 Nurcantas65 kendim icn degl canm baskasi icin soruyorum ben tup bebek tedavisi goruyorum novafertilde .
Yasemin1408 Nurcantas65 gebelik takibi yapilicak sehir hqstensindeki en iyi doktor kimse ona alicak randevu
zamloss123 Yasemin1408 mete bertizlioğlu çok iyi ilgili, bana 1 ay sonra gel gün vericem demişti bugün gittim almadı başı da çok kalabalıktı mete hocaya giden başkasına gitmek istemiyor
Nergizos Yasemin1408 novafertilde kime gidiyorsun canım. Ben Sami beye gittim. Trasfere kadar bile ilerlemedi hiç memnun kalmadım
Mehhelll Yasemin1408 Konyalı değilim ama şehir hast her doktoru bence çok iyi. Sevcan hanıma takipliyim ben çok memnunum. Ayrıca halime hanım var onu da öneririm. Tuğçe hanım. İnanın hepsi çok iyi
ayanarta1 Yasemin1408 ben yıllar önce hâlime hanıma SSK hastanesindeyken gitmiştim herkes memnundu onu deneyebilirsin
Nergizos Yasemin1408 yumurtalar sağlıklı döllenmedi imha edeceğiz diye aradılar İmha edildi canım. Herşey çöp oldu. Ne oldu ne bitti bilmiyorum
Nergizos Yasemin1408 35 bin kuruma odedim. İlaçlarla birlikte 60 bin ödedim canım. Aramadım da gitmedim de. İlgi alaka sıfır herkese aynı tedavi. Bir daha önünden geçmem
Yasemin1408 Nergizos Bende 74.500 hastaneye verdm 16 da ilaclara verdim suanda memnunum bakalim ne olucak nasip . Bi hastaneye git istersen