Emel0108 ooo siz daha başındaymışsınız, o zaman hiç devam etmeyin içinize sinmediği halde. Muhabbet hanım da aşağı yukarı aynı kıdemdedir herhalde. Onu bi deneyin, aklınızda kalmasın.
Ya da bir süre Esenler kadın doğumda gidin muayenelere, 30lu haftalara gelince Medipole dönebilirsiniz.
Doğum için problem ama muayenelerde ben memnun kaldım esenlerden. Hatta Medipole göre çok çok daha azdı bekleme süreleri falan. Çünkü doktor öyle pat diye çıkıp doğuma gidiyorum falan demiyor, aksamıyor muayeneleri.
Ece hanım, ilk olarak haftanızı kontrol edip sonra “bi şikayetiniz, bana söylemek istediğiniz bir şey var mı” diye soruyor hep. Sonra ultrasona alıyor, bebeği de gösteriyor ekranı çevirip. Bilgi veriyor, kilosu şu kadar, haftasına göre kemikleri uzun görünüyor vs diye. Sonra göbeğiniz çıktıktan sonra kalkmanıza bile yardım ediyor “zorlanırsınız bana tutunun” diyerek. Çıkmadan da “sormak istediğiniz bir şey var mı, yazmamı istediğiniz ilaç var mı” diye soruyor. Yani gerçekten özeldeki birçok doktordan daha ilgiliydi.
İkili test falan da kadın doğum kısmında yapılıyor o hastanede, perinatolojiye gitmeye gerek kalmıyor. Ben o zaman Ece hanıma değil başka bi doktora randevu alarak gitmiştim, yapıldı hemen daha ben söylemeden.