ogul_can Merhaba tecrübeli hanımlar adetim 12gün gecikti 2 kez test yaptım pozitif cıktı bugün sabah kanamayla uyandım neden böyle olmuş olabilir ultrasyon la baktı doktor kese falan yok acaba adet mi oldum kan verdim sonuç bekliyorum
Gzmmgzmm ogul_can pozitif çıkmışsa bir sıkıntı var tekrad nasıl adet olcaksınız doktorunuza söyleyin dış gebelik falan da olabilir
BeyzaGnes12 ogul_can Lekelenme tarzı yerleşme kanaması oluyor ama yoğun adet gibi kanamaysa kimyasal gebelik olabilir.. kese hemen görünmuyor bazen geç döllenme olabilir
ogul_can Gzmmgzmm eczane de satılan testten yaptım 2 kez pozitif çıkmıştı ilk kez başıma böyle birşey geliyor normalda adetim düzenlidir
ogul_can BeyzaGnes12 adet kanaması gibi geliyor doktor kese yok kan da bakacaz dedi bekliyorum ve hala kanama geliyor
Ayselcnt ogul_can evet kan verdim..47 çıkmıştı.. adet gecikmesinden 8 gün sonra ağrılı kanamam oldu, normal regli gibi.. sonrada değerim düştü zaten..
Sncrgl Hcg takibi yapıldı mı. Bugün gidip kan verin hcg yüksekse ve hala kese görünmediyse dış gebelik olabilir. Doktor herhangi bir yönlendirmede bulunmadı mı? Dış gebelik ihmale gelecek birşey değil. İnşallah yerleşme kanamasıdır.
ogul_can Sncrgl Bugün sabah kanamayla uyandım doktora gittim ultrasyonda kese yok dedi adet kanaması olabilir deyip Kan istedi beta ya bakılacak öğleden sonra çıkarmış tahlil
Sncrgl ogul_can inşllah düşük bir sonuç gelir. Kimyasal olması çok daha iyi. Sonucun çıkınca buraya da yaz.
[silindi] ogul_can Allah’ım ya şafi ismiyle şifa versin hem size hem bebeğinize dualarim seninle canım bende 2021 yilinds düşük tehlikem vardi surekli kanamaliydi seni çok iyi anlıyorum 😔 bebek nasil kalp atisi sagligi
ogul_can [silindi] Allah razı olsun doktor ultrasyon da keseyi göremedi alttan muayenede gördü ve düşmek üzere dedi yatış verdi hiç kalp atışı falan duymadık yani sizin bebeğiniz düştü mü peki sizede çok geçmiş olsun
[silindi] ogul_can gerekirse hic kalkma yerinden sana tavsiyem tuvaletini yattigin yerde yap benimde hestanede gecti erken dogdu prematüre 33+6 Benimde o zaman kesenin etrafinda net sekilde belliydi bebegi atmak istiyo diyordu doktorum ama hic kalkmadim yerimden yeri geldi mecbur kucakfa tasindim seni suan cok iyi anliyorum ama Allahin izniyle basaricaksiniz onlar gucluler 🤲🏻
SedaOzbier ogul_can hastaneye yatış neden verdi? kanamanız mı çok? bakın bazen vücudunuza güvenmeniz gerek, atmak istiyorsa vücut sağlıksız bi gebelik olabilir..inş sağlıklı bi şekilde çıkarsanız..