Hasrt033 39+4 haftalik olduk bugün kontrolüm vardı 1 cm açıklık var dedi haftaya perşembeye kadar bekliyelim dedi 😑 dayanamıyorum artık...
CansuDemir Hasrt033 Doğuramıyorum diyince sandım 41+5 filan oldun. Kuzum stres yapma. Ben 41+3 de kucağıma aldım.
Duygu22 Canim bende oyleydim 39+6 dokturdaydim 1 cm ama bebis inmemis demisti digersi gun suyum gelmisti bol bol yuru cok faydasi var gercekten bebis birden iniyor
Duygu22 Hasrt033 hayirlisi canm ya son gunler gercekten cok zor benmkini sunisanciyla baslatilar suyum gelince sancim yoktu biraz daha bekle baklm bugun yarin beli olur 🙏🏼
Derya341986 Hasrt033 hareketleri iyi diyor çok kiloluda değil aslında 42 ye kadar bekler gbi duruyor ama ben korkuyorum allah korusun kakasını yapar falan, bana bir hafta önce suni sancı verelim fakan dedi ben istemedm ama ptesi öyle yapıcam
Neva_aydn Duygu22 aşkım hani bizim göğüs altında mide var ya o kısımdan geliyorsa kız ama aşağıdan geliyorsa erkek ben öyle düşünüyorum doğru da çıkıyor ama yine de tam emin olmamak lazım
mrshavva Bende 39+4’üm Doğum kanalına inmiş ama gelecek gibi niyeti yok bugün gittim hiç bir sıkıntı yok sancının gelmesini bekliyoruz artık dedi Cuma günü tekrar gideceğim minyon bir bebek olduğu için biraz sık gidiyorum 🙃
Bustahirler mrshavva beni de cuma tekrar çağırdı nst için . Aynı ilerliyoruz hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻
Duygu22 Evet sadece 2 saat sanci oldu sunisanciyla dogum basladi canm hastaneye gitimde 5 cm olmustu 4 kilo tosunum dogdu 🥰
Ozozge_ Duygu22 Maşallah allah bağışlasın 😊 suni sancı nasıl peki çok Mu zor ? Acaba normal Doğum sancısından farkı ne
mrshavva Bustahirler amin inşallah evin şeklini falan değiştirmeyi düşünüyorum yoksa geleceği yok kanala iniyorsun daha ne bekliyorsun 😁🙄
KrlMlkSelmn Ozozge_ normal doğum sancısı dahada fena Aşırı ıkınma hissiyle birlikte hem yortılıyormus hem kasılıyormus hemde ıkınmak zorundaymıssın gibi hissediyorsun allak bullak bir durum Ama suni sancıda sadece kasılmalar vardı bende
Ozozge_ KrlMlkSelmn anladım canım . Benim doktor hoş suni lafı yapmadı bile 40. Geçerse alırım dedi 🙄 ama gelmese bebeğim isteyeceğim bakalım. Doğumdan Korkup bi o kadar da normal olsun istiyorum değişik bir ruh hali 😊😊