Alyask Arzu45 6 yaş olacak aralarında bıraz bekledim ben ama ideal yaş 4 bence ☺️Ben yapamadım şimdi zor olacak gibi biraz bakalım hayırlısı 🌸
gulsahgursoy Arzu45 Kızımla oğlumun arasında 33 ay var. Kızım kardeşini o kadar kıskandı ki hayatı bize zehir etti🤦🏻♀️Üçüncüye tövbe ettik. Şu an oğlum 7 aylık ve kızım bir nebze alıştı. Bence ideal yaş 15😅😅
Momdamom Arzu45 oğlum 20 aylık 10 haftalık gebeym 2 yaş 4 ay olacak aralarında planlı bir gebelik değildi hala melankoliğim dün gülerken birden ağlamaya başladım nasıl olacak diye doğunca Rabbimin yardım edeceğini biliyorum hele ard arda okula gittiklerinde benden keyifsi olmaz 😂
Alyask Arzu45 doğumum çok zor olmustu korktum travma oldu o yüzden ama kızımı kardessız birakmak istemedim
Arzu45 Alyask benim kizim 1 yasinda😄.o olana kadae 2 yas olur aralarinda okula basladiklarinda bir birilerinin ardiyla giderlee daha kolay olur diye dusundum:)
Selma2412- Alyask nasıl korundunuz acaba bebeğim 42 günlük benim doğum çok zordu bende de travma kaldı 🥺
Mzzz Arzu45 canım benimki istemeden oldu 13 ay yani 1 yaş fark olacak aralarinda daha bebeğim 9 aylık ve ben 5 aylık hamileyim bana kalsa bebeğim 3 yaşına gelince düşünüyordum bence ikisi bir arada büyür kafası çok yanlış bir düşünce pazardan elma almıyoruz insan yetiştiriyoruz daha birine düzgün ilgi alaka göstermeden diğeri geldiğinde ikisinede yetemiyorsun büyük vicdan azabı yaşiyorsun ayrıca yardım edenin yoksa dahada zor
Reina Arzu45 çok erken. Biraz kendinizi düşünün bence. Kızınızın size daha ihtiyacı var. Daha en hareketli zamanları bile gelmemiş ki
Arzu45 Bade0022 aynen her diyor zaten 2 ve ya 3 yas fark ideal. Geleceklerinide dusunmek gerek.eyer kendi tek basina bakiyorsan onlari okula gotur getir zor oljr
Zehrazaras11 Ben kızım 3 üne bastıktan sonra ikinciyi yaptım doğumdan üç ay sonra kızım 4 üne girecek ,bence ideal yaş 5 ama çünkü hala ilgiye muhtaç 🥹
-Themother- Arzu45 benim 2,5 yaş olacaktı, nasip olmadı 🥹 inşallah çok geçmeden tekrar hamile olurum yaş farkı çok olmasın 🫶🏻
likapaa53 Kızım 3,5 yaşında 2. Yi istiyorum çok yaş olsun istemiyorum ama kocam istemiyor biraz daha büyüsün diyor benim idealimde 3-4 az yaş farkı olan yakınlarım çok zor geçirdiker o süreci cesaret edemedim🫣