Bett35 Ay ne saçma benim doktor tam göremedim ama tahminim var kesin değil demişti onu bile söyleyin demiştim ben söylemişti, kesin deyip söylememek ne alaka
Mervealya1992 poyrazege1503 o haftalarda yanlıs olabılıyor ondan dememiştir spnra cunku cınsıyet değişiuor bu sefer yne doktoru sucluyorlar 😂
Cudana Burda doktoru suçlayacak bir şey yok sakin olun bence, daha neler böyle bir şeyden şikayet etmek ya. Size garezi olacak değil söylemediyse vardır sebebi emin olmak istiyordur
Tugcebngl poyrazege1503 yasal olarak zaten 16 haftadan önce söylemek yasak ama bazı doktorlar söylüyor şikayet etsene bişey değişmez ciddiye bile almazlar
_almirasmom Tugcebngl neyın yasalı bole bısı soz konusu deıl ozel klınıge gıdıyorum 12. Haftada dedı bısey benzettım ama %50 %50 merak edıyorsan soleyım dedı solemeyın dedım 14. Haftada gene bellı olmadı vajınal baktı ozaman netlestırdı bunun yasallık bıseyı yok
neslsah-1 _almirasmom yasak sigortalı hastanelerin bazıları son aylara kadar bile söylemiyo . Doktorun insafiyeti ve tecrübesine kalmış bişey bence canm her doktor bir değil 😊 bnde çok heveslendim ama 16 haftaya 2 gün kala öğrendim
Tugcebngl _almirasmom arkadaşım ne demek neyin yasalı özelde olsa 16 haftadan önce yasak aç oku yada git doktoruna sor bazı doktorlar söylüyor benimde hep erken söylendi ama yasal olarak yasak
neslsah-1 poyrazege1503 emin değil demekki tam anlamıyla bu sefer size söylediği cinsiyet çıkmazsa ona sorun yaratabilecegini düşünmüş olabilir . İlk zamanlar benm doktormda evet görüyorm ama daha erken söylemek diyip açıklama yapmıştı söylemedi bende sabrettim 15+5 te öğrendim
neslsah-1 Tugcebngl evet sigortalı hastaneler bazen uzun süre söylemiyo hatta hiç söylemeyen bile varmış bende duyguğumda çok şaşırmıştm.
Tugcebngl neslsah-1 evet özellerdeki yasak aslında özel diye değişmiyor ama doktorun insiyatifine kalmış benim ilk çocuğumu 11 hafta ikincide 12 haftada söylediler ama çok tanıdığım var özel Muaynane 16 haftaya kadar söylemeyen
lili19 @_almirasmom forumda nubu aşaya bakan birinin erkek olduğunu yazdını görmüştüm birde cok aşadağıda değil
huysuz__ poyrazege1503 cinsiyeti söylemedi diye şikayet mi olur🙈Allah iyiliğini versin ☺️ sakin ol emin olmak istemiştir kıza benziyo nubu düz çıkmış.. 16. Haftadan sonra söyler sık dişini ☺️
poyrazege1503 huysuz__ ya ben sabirsizim doktorun tavrından dolayı şikayetçiyim ben tahmin etti ama yanılma payı olabilir vs diyip açıklama yapabilirdi bu yüzden söylemiyorum gibi cinsiyet net gördüm dahada değişmez diyip beni çileden çıkardı sjdkdmd
merimiri poyrazege1503 tövbe 🤣😂 parti yapmak isteyip öğrenmeyen gördüm de doktorun kendisinin gizleyenini yeni görüyorum başka doktora git cnm 🤭