Ozbekasena Merveemin_96 slm cnm Dr hakkında yaz demiştin gidilir güler yüzlü herseyi detaylıca anlattı sorduğum her soruya naif Bi şekilde cevap verdi yelde hanımda iyimis
Merveemin_96 Ozbekasena ne güzel canım aman iyi olsunlar ne güzel bizde mutlu oluyoruz, bende Havva can Özdemir’e gittim çok güzel bir doktor ilgilendi baya
Minikprensesim_ Merveemin_96 canımmm nasıldı şehir hastanesinde mi oldun doğumu doğumun normal mi sezeryan mı anlatırmısn nasıl bi süreç geçirdin
Merveemin_96 Minikprensesim_ sezaryanla doğum oldu canım ikizdi, çok memnun kaldım bi sıkıntı yaşamadık
edasaribek Merveemin_96 oncelikle hayirli olsu. Canm birkac bise sormak istoyorum odalar nasildi tek kisilik miydi bide sonda olayi nasil oldu cok mu can acitiyor
Ozbekasena Merveemin_96 inşallah canm 3 ay kaldı stresi başladı ilk gebelik korkular heyecanlar karisij
Merveemin_96 edasaribek hayır hiç acıtmıyor hafif bi sızı gibi, ve tek kişilik oda evet ama çoğunlukla iki kişi benim ikiz olduğu için tekdi ve beşik verdiler herşeyiyle çok memnun kaldım