Merveemin_96 Ozbekasena burda çalışma saatlerine baktım şeymanın odasında muayne edecek galiba poliklinik 12 yazıyordu, daha önce gitmedim hiç bilemedim ki
Ozbekasena Merveemin_96 Mehmet bey olabilir bende hiç gitmedim çevremde baya ovuyolardi çok iyi Dr diye
Ozbekasena Merveemin_96 mhrs bak cnm ona var randevu ben eşim istemedi oyuzden almadım bende yelda ozkan aldım bakalım inşallah Şeyma hanım gibi ilgilenir
Ozbekasena Merveemin_96 ayın 12 aldım cnm haber ederim yakınlarda kime sorduysam oda iyi Bi Dr dediler bakalkm
Ozbekasena Merveemin_96 slm cnm Dr hakkında yaz demiştin gidilir güler yüzlü herseyi detaylıca anlattı sorduğum her soruya naif Bi şekilde cevap verdi yelde hanımda iyimis
Merveemin_96 Ozbekasena ne güzel canım aman iyi olsunlar ne güzel bizde mutlu oluyoruz, bende Havva can Özdemir’e gittim çok güzel bir doktor ilgilendi baya
Minikprensesim_ Merveemin_96 canımmm nasıldı şehir hastanesinde mi oldun doğumu doğumun normal mi sezeryan mı anlatırmısn nasıl bi süreç geçirdin
Merveemin_96 Minikprensesim_ sezaryanla doğum oldu canım ikizdi, çok memnun kaldım bi sıkıntı yaşamadık