Bebeğimin kafası nasıl düzelir?
superstar_00 aynı bu şekilde miydi acaba kızınızın kafası ? Tam olarak ne zaman düzeldi acaba ?
azracan20 sırtına bir destek koy dönemez öyle kolay kolay. İçine sinmiyorsa bir de doktora götür bence. Sonuçta onlar bizden daha iyi bilir
azracan20 Farklı bir şekildeydi tam olarak hatırlamıyorum ne zaman düzeldi diye kusura bakmayın.
azracan20 benim oğlumda sürekli kendini çeviriyordu hatta artık kafasını diğer tarafa çeviremediğini düşünmeye başlamıştım neyseki düzeldi 1 yaşına kadar şuan kafası yusyuvarlak
azracan20 bende kızımı doğum yaptıktan sonra eşimin yengesi her banyodan sonra başını iki elinin arasına al şekil ver yuvarlak olsun demişti öyle yapıyordum başı sertleşene kadar ve sürekli yatışını değiştir bir sağa bir sola yatır diyordu
- Düzenlendi
azracan20 benim oglumun da kafasinin arkasi biraz hamus yanlardan belli degil ama ustten bakinca belli oluyo. 3 dayisi var iki dayisinin kafasi da yamukmus yeni fark ettim sanirim onlara benzedi bilemiyorum ama oglum hep soluna yatti onun da etkisi var tabi. Ben ne kadar sagina yatirsam da kendi soluna cevirdi kafasini hep. Bu arada iki cocuk doktoruna da sordum hareketlendikce duzelir dediler. 1 yasina kadar kasları yumuşak oluyomus galiba o yuzden duzelme ihtimali varmis. Simdi baska doktora gidicez ona da sorucam bakalim o ne dicek
superstar_00 estağfurullah 🌸
E_T benimki şu an uyuyabiliyor çok hareketli ama yine de uzun süre uyuyabiliyor çevirdiğim yöne inşallah hemen düzelir
tinkerbell18 ben de uğraşıyorum inan masaj yapıyorum aksi yöne yatırıyorum falan şimdi biraz daha iyi gibi
Tontonunannesi banyoda sonra masaj yapar şekilde mi al dedi ? Ben de masaj yapıyorum kafasına. Düzeldi dimi kızınızın kafası ?
MorKelebek54 genetik olduğunu sanmıyorum benim ilk oğlumun öyle olmadı hiç çevremde de yoktu hep aynı yöne yatmaktan oldu 2 aya kadar da kafasında asla böyle bi sorun yoktu çünkü
azracan20 anladim canim genetik diyemem zaten yatis seklinin de etkisi var illaki ☺️
superstar_00 Doğumda kemiğe takılmıştı gelemiyordu kafasının ön tarafında ikş kemik dışarı çıkmış gibiydi o zaman henüz küçüktü ya mesela uyuyordu ben arkasında bir şey koyup sağ tarafa uzanıp uyumasını destekliyordum sonra uyanıyordu bu sefer sola doğru yatırıyordum öyle öyle düzeldi.
azracan20 benimkide bu şekilde 10 aylık şu an sağ alt kısım hala şişik nasıl düzelecek bilmiyorum 1 yaşından sonra kemikleştiği için düzelmezmiş 2 ayda nasıl düzelecek psikolojik olarak çöktüm kendim için değil yavrum kendisi ileride dokununca benim kafam neden yamuk dicek en çok ona üzülüyorum özele gidemiyorum kask yaptıramıyorum napıcam hiç bilmiyorum