_Mother_ Dilarac inşallah canım dualarım seninle aynı yerden canım yandığı için biliyorum o psikolojiyi çok kötü gebe olduğumda ondan sonra detaylı ultrason da kalbim yerinden çıkacak gibiydi korkudan insan aynı seyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyor rabbim aynı acı ile tekrar sınamasın sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🥰😇
_Mother_ Dilarac sağlıklı evladın varmış odur çok şükür o zaman doktorun dediği gibi olma ihtimali yüksek bazen kromozomsal hatalar olabilir yine de için rahat etsin diye test yaptır alkol kullanıyor iseniz de biraz uzak durun belki morfoloji bozukluğu nedeniyle bile olmuş olabilir en kısa zamanda sağlıkla inşallah 😇
Elif__oztrk Dilarac kaybımdan 5 ay sonra genetik doktoru bu şekilde söyledi eşinin sonucu net çıkar ama senin kanında şuan iki dna var yanılabiliriz istersen bir süre daha bekleyip öyle gelin demişti
Dilarac Reina evet gidecektim mi canım eşim ikna oldu 😅 gideceği mi duyunca hazırlık falan da yaptım Gelecek ama diğer abisine bize geldiği gün kalmaya biter dedim O da anlayış gösterdi şaşırdım açıkçası yemedi çünkü
Nurcantas65 Ben 20 haftalıkken oğlumun 14 haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Tabi düşük yaptık direk ztn bebeği incelemek için gönderilmesini istedim,kendimde 1+2 ay sonra genetik test yaptırdım. Herşey yolundaydi hiçbir bulguda yoktu. Öyle inşaaAllah
Bussuk Dilarac ben ankara intergene gitmiltim doğumdan sonra 5 aylık oğlumu kaybettim. Eşim ve benden kan aldılar kromozom baktılar array baktılar sonra bende bişey çıktı doktorda ekzom istedi bütün hastalıklara bakalım kalıtsal varmı cocuga geçicek hastalık varmı diye. Cok şükür temiz geldi. Yeniden gebelik düşündük 9 haftalık boş kese oluştu bebek yoktu düşük yaptım. 2 ay sonra yeniden hamile kaldım çok şükür şimdi herşey güzel gidiyor 14 haftalık olduk.
SM5534 Dilarac Bizde eşimle genetik tarama yaptırdık Ocak ayında kürtaj oldum doktorum bana 1 ay bekle ilk adetini gör hormonların düzene girsin öyle genetik test ver demişti bizde ona istinaden bekleyip kanuni hastanesinde genetik bölüme gidip kan vermiştik tam 49 günde çıktı sonucumuz