Dilarac bence defnederek en iyisini yapmışsın ben bu konuda eşimin ailesine hakkımı asla helal etmiyorum.
Şöyle söyleyeyim patoloji sonucunda şu sebepten dolayı olmuştur yazmıyor zaten çok geç çıkıyor sonucu 2020 Nisan ayinda verdim 2023 Haziran nda sonuç çıktı raporda bulgular yazıyor işte şu organda şu sorun var omurilikte şu bu bunlari muayene esnasında doktorda demişti zaten ekstra birşey yok benim genetik değil vitaminsel sorundu zaten ama şimdi senin ki kromozomsal bir durum olduğu için süreç nasıl olur bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim ben hastanede iken hemşire vardı bana çok destek oldu 1 oğlu down sendromlu ama 3 evladı sağlıklı 5 parmağımız bir değil tüm gebelikler de bir olmaz canımı sıkma demişti yani diyeceğim o ki sağlıksız oldu diye hepsi aynı olacak değil umutsuz olma ailenizde aynı sorun varmı mesela ona bak benim doktorum yoksa sorun olmaz demişti ama mutlaka genetik test yap sende veya eşinde risk var ise bence doğal yolla gebe kalıp gebeliğini kendine zehir etme düşük dereceli risk varsa da inşallah bir sonraki gebeliğinde sorun olmaz sağlıkla olur bak benim dayımın 10 çocuğu sağlıklı 11. Down sendromlu yani hepsi aynı olacak diye birşey yok sen yine de aklında soru işareti olmasın diye tüm testleri yaptır uzun oldu hakkini helal et 🥰