Sibeltolga elifff07 bebek arabasını eşimin teyzesi aldı puset benm teyzem aldı beşiğide biz alıcaz yada dedeye aldırcaz bakalm 🙂
Sibeltolga Hafizeipek ya bugün alıyodum tam maller babynin oyun parkını bitane kalms oda pembe baskada yok alamadım 🙄
Sibeltolga Hbsanneoluyo valla patronun yolladıkları hep 0 3 ay baktm olmuyo sonra yine alrm napim para vermedimya sonucta smdi doğru diyosun ama haklsn kuzum
Hafizeipek Sibeltolga 0-3 ler patikli alt varsa patik kısmını kes bilekten pantolon gibi giydir büyüyünce
elifff07 Sibeltolga ohh iyi iyi 😊 Banyo havlusu 1 2 tanede ince yelek al bebeğe uykudn kalktığında falan tırnak makası
Sibeltolga Hafizeipek eski usül diyosun 😂 Mecbur öyle yapıcaz gbi gözüküyo avukata para vericezya cok sıkıstık oyuzden kendimizi sıkalım diyoruz
Hafizeipek Sibeltolga bebek erkekse külotlu çorap giydirme zararliymis benim annem bilmeden almış külotlu çorap ama doktor bebeğin testisleri için tehlikeli demişti o yüzden Kızılay kutusuna attım çorapları
Hafizeipek Sibeltolga senin durumunu bildiğim için öyle dedim kuzum bir de arkadaşıma benim aldığım tulum küçük gelmiş altını kesip giydirmiş ordan aklıma geldi 😋
Sibeltolga Hafizeipek aaa cidimisin ilk defa duydum zaten benm etrafım hep kız dolu kücük erkek pipisi hic görmedim ben cok korkarm bsey olur diye 🙂 Kardeslerimin ikiside kız bizim sülale hep kız oyuzden benm oğlum cok kıymetli 😂