Sibeltolga 2 uzun 1 kısa kollu tulum 7uzun kollu 2 kısa kollu alttan cıtcıtlı zıbın 50 paltolon alt 5 üst 13 tane altlı üstlü şapkalı takım var 23 tek şapka 1 damaklı emzik bi müslin örtü var bunları bana durumumuz yok diye eşimin patronu verdi. Bnm aldıklarımda 4uzun kollu zıbın altının takımı 4 paltolon 1 damaksız emzik bi biberon bi müslin bi normal battaniye 10 ağız mendili 6 corap bi takım var galatasaraylı 🙂 Başka ne almam gerek yardımcı olurmusunuz lütfen mayıs bebeği oğlum listemi bitirmek istiyorum artık
Hbsanneoluyo Sibeltolga 2tanede hastane çıkışı al cnm yaza da olsa doğumu yinede ilk doğduğu zamanlar giydirirsin
Hafizeipek Sibeltolga yaz da olsa ince bir battaniye alabilirsin. Bebek nevresim takımı, Bebek şampuanı. Beynim durdu galiba aklıma bişey gelmedi 😂
Hbsanneoluyo Sibeltolga cnm b iş ve tane de Penye battaniye alabilirsin Bide eline geçtikçe 6 ay 9 ay fln al 0-3 ay alma çok Bebek doğduktan sonra masraflar çoğalır bez fln kıyafetleri de küçük gelmeye başlayınca sıkışma iyice Yine kendin bilirsin de
Sibeltolga Hafizeipek kız senn doğumun yakın deglmi nasl aklına glmez eksiklerni btrmedinmi listen yokmu
Sibeltolga Hafizeipek bezimde var prima 75 tane onları bitireyim alırım yine eşimin durmunu bliyolarya allah razı olsun eşimin patronu halletms
Hafizeipek Sibeltolga ben aldıkça listeden üstünü karaladim hepsi tamamlanınca da listeyi çöpe attım aldıkça çizdim üstünü ondan akıldan yazmaya çalıştım
Hafizeipek Sibeltolga zaten bebeğin ne zaman 2 numara beze geçicegi belli olmaz çok fazla yeni doğan almana gerek yok doğumdan sonra duruma göre alırsın yani
Sibeltolga Hbsanneoluyo valla patronun yolladıkları hep 0 3 ay baktm olmuyo sonra yine alrm napim para vermedimya sonucta smdi doğru diyosun ama haklsn kuzum