EceNaz26 esss_92 illa kan olması gerekmiyormuş yoğun mukus bir yapı sadece pembe,kanlı , seffafımsı, kahverengi olabilir diyolar
Beybiik esss_92 şeffaf ve yoğun bi akıntı nisan olsa bilirsiniz bence değişik bisey yani normal bi akıntı değil
gozdexx esss_92 ben de 38+1 im bugün şeffaf ve beyaz karışımlı koyu kıvamlı akıntım gelmeye başladı her lavaboya girdiğimde bir çay kaşığı kadar elime geliyor nişan mı değil mi emin olamadım bir de adetim yaklaşıyormuş gibi bi sancı var kasıklarımda hadi hayırlısı
esss_92 EceNaz26 teşekkür ederim normal akıntıdan farklı yoğun bi akınti gördüm iç çamaşırımda ..38+2 yiz cuma günü tuşe olmuştum yüksek ihtimal nişanım geldi o halde
Dlar Canm dünden beri geliyor bende de bende acı çaktım post sonra sana soriyim özelden dedim beceremedim kaldi ogrenirsen bana da yazarmışım internette çok şey yaziyor
esss_92 Dlar benim de yarım saat önce geldi çamaşırımdaydı ilk aklıma nişan geldi ama pembe yada kanlı değil diye acaba mi dedim
Altin esss_92 kıvamı yoğundu, miktarı az, ertesi gün daha da geldi oda azıcıktı süpüksü jel gibi bi akıntı
esss_92 Dlar tmm cnm bnm zaten sabah doktor çağırdı belki de doğumu başlatacak yarın..hafiften sancılarım var 2 gündür regl sancısı gibi ama bacaklarımda ağrıyor bakalım belki de aynı bedende son günümüz..🥹
Dlar esss_92 ay hayırlısı olsun canm haber ver merak ederim dilerim sağlık la alırsın beni şu kucağına tez zamanda
Yell Beybiik benimde geldi açık sarı renkte ancak şuan vajinada aşırı yanma var öyle mi oldu sizde de?
Beybiik Yell hayır bende sadece şeffaf ve yoğun bi akıntı oldu bildim direk bu nisan dedim hastaneye gittim direk sezeryana alındım zaten sezeryan istiyordum
gozdexx Yell biraz daha takipte kalalım bence yoğunlaşacaktır bende de vajinada batma gibi bi his var