Kadereymen12 Gamzeumay belkide olabilir ama devletteki doktorlar hep öyle ya baslarindan atmak için herseyi yapiyolar
Elanurakgun22 Kadereymen12 randevu bakarken o doktorunhiç görmedim ne zamana kadar doktoru değiştirebilirim böyle onu da bilmiyorum 😂
Merve3459 Devlet hastahanesinde ultrason cihazları biraz sıkıntılı eskiler sanirim görüntüler iyi değil pek ama doktor gayet iyi
Elanurakgun22 Merve3459 Recai bey gidilmemesi gereken biri bestami beyde garipmiş Hakan beye aldım Umarım o iyidir oda ilgisiz olursa son kez doktor değiştiricem artık şansıma kalmış birşey
Gamzeumay Elanurakgun22 hala faliyettemmi orasi bilmiyorum ama yeni optimet orda degil suan eski yerde ne faliyet var onuda bilmiyorum
Elanurakgun22 Gamzeumay yeni olanı biliyorum oraya da gitmiştim ama küçük olan hala devam ediyor 1 hafta içinde kapanmadıysa eğer 😂
Alisde Elanurakgun22 eğer uzak gelmezse tekirdag fehmu cumalioglu sehir hastanesine gelebilirsiniz doktorlari ebeleri cok iyi durumda
Elanurakgun22 Alisde çok uzak kalıyor bana cnm ben çerkezköydeyim normalde burda bulamıyorum o yüzden çorluya geliyorum mecbur
N-altuny Gamzeumay bende ali hocaya gidiyorum sizleredr tavsiye ederim gönül rahatlığıyla, sağlıcakla gelsin bebeginiz🤍🤍
Gamzeumay N-altuny ay gercektenmi bunu duymak sevindirdi ilk kez gidicem bende 12 sinde insallah kalp atisi vs duyarim zamani uzatiyorum daha garanti olsun diye ama ali beyi tavsiye uzerine duydum hic gitmedim dha