Hasreterel Kac haftalık oldunuz ayın kacında dogumunuz normalmı sezeryanmı ? Benimki normal dogum ıkıncı hamılelıyım 4nisan dogumum 28haftalıgım tam
Sedaince Hasreterel bende tam 28 haftalığım 4 Nisa’n doğumum 🥰 ama normal yada sezeryan diye bişey söylemedi henüz
Nida13 Hasreterel canım 26 haftalık benimde ama sezaryan normal bişey demedi som aylarda demiyolar mu onu 🤔
hohomoromu Hasreterel Ben de 26 haftalk seseryan olacagı için nisanın ilk haftasına gelıyor 38+larda alıyorlar cunkı 😊💙👣
Leylaleyla Hanife_ ben 24 haftalığım program 5 mayıs gösteriyor sezeryan olursa dr verdiği tarihte kaç haftalık oluyorsun .....erken değilimi benimdemi öyle olur acaba
Hanife_ Hasreterel hamilelikten 4 ay önce histereskopi olmuştum rahimde perde dr normal doğum yapamazsın dedi
Hasreterel Nida13 yok canım bazı doktorlar gebelık ılerlemıse boyle bıraz soyluyo normalmı sezeryanmı olcanı
Hasreterel Sedaince canım en son ocagın 3de gıtım 1.100gramdı kılosu boyunu hatırlamıyorum senınkı nasıl boyuyla kılosu
Hanife_ Nida13 ben hamilelikten 4 ay önce perdeyi aldırdım canım o yüzden erken doğum riskim olmadı henüz 25 haftalığım
Mother Bende 27+O haftalıgım nisan 1o dedi doktorum tahmini ama erken doğum riskimde var inşallah zamanında gelir minigim
Hanife_ Nida13 rahimde veya vajinada doğuştan perde oluyo alttan muayenede ya da rahim filminde belli oluyo ilişki sırasında zorlanma oluyodu spermler rahime belkide gitmiyordur dedi dr
Mimi 25+5 bugün seker yüklemesi yapildi haftayada kontrolun var 19 nisanda normal dogum yapcam Allah izin verirse
Handankync 24+2 haftalığız normal sartlarda 29 nisan doğum ama doktor normal yada sezaryanla ilgili bişey demedi ama normal doğum istiyorum allah izin verirse😊