Sinemm65 teşekkürler🌸🌸 Hastaneye ilk gidişte 9:40’da 2 ebe tek tek baktı. Önce biri tanımlamayı yaptı ebelerin ve kadın doğumcunun anlayacağı şekilde. “4 cm açıklık var, %50-60 bi şey ve bebeğin kafası -3 şuan” gibi bi şey. 2. gebe de baktı teyit etti doğru o şekilde dedi. Doktor Bursa’daydı İstanbula geliyordu ebelere de 2 saat sonra tekrar bakın işte şu zaman bakın gibi talimatlar veriyordu. 11:40’da 2. kez 2 ebe tarafından bakıldı. 6 cm olmuştu. 12:40 tekrar 2 ebe baktı. 7 cm olmuştu. Saat 14:00’de doktorum geldi baktı. 8-9 cm gibi dedi. 16:30’da tekrar doktorun baktı. 10 cm’di. Yani bakıyorum 8 kez falan bakılmış toplamda. His olarak 7 cm’e kadar hiç sorun yok😊 derin nefes alıp jinekolojik muayene smear testi yapılıyor gibi bi durum. Anlık yani rahatsızlık hissi ama 7’den sonrası yani 12:40’dan sonrası ağrı sızı çok olduğu için sabit durup birinin açıklık bakmasına sabretmek çok zordu. Yalvartıyordu beni amaaaa sonuç olarak biz muhteşem varlıklarız. Ölüyorum sanarken doğuyorsunuz çok enteresan. Kendinize inanın o anlar 5-6 saat dayanılmaz kısmını çekiyorsunuz ama sonra hiçbir şey yok gibi kalkıp yürüyorsunuz. Hayret etmeye de devam ediyorsunuz. Çünkü o an parçalandım öldüm bittim kesin çok hasar var gibi hissetseniz de vajina gayette esnemiş ve bebek çıkmış🤩🤩