AdaKaranfili Neferut evet .eşim 83 ben 88 liyim. . Yaşımızı da göstermeyiz hiç. Beni daha ufak saniyorlar. En fazla 27 varsın diyorlar. Bu da avantaj bana göre ☺️
Ummuarbc Neferut benimde 7 8 yaş var aramda eşim büyük çok iyi bence ikimizde birbirimizi tam kaldırıyoruz her yönden
Neferut Ummuarbc kafa yapınız uyuşuyorsa aynı aktiviteleri de yapmaktan zevk alıyorsanız yaşın hiçbir önemi yok gerçekten sadece lafta 💞
Neferut AdaKaranfili tabii kadınlar bakımlı olduğu için hep küçük gösterir biz yıllanmış şarap gibiyiz eskidikçe güzelleşiriz canım ♥️
Ummuhanyeslova Neferut 10 yaş var bence yaş çok önemli değil çünkü eşim 10 yaş büyük ama birbirimizi tamamlıyoruz
Neferut Ummuhanyeslova kesinlikle kafa yapısı, yaşıtında bulamayan insanlar da olur kendinden büyükte de, yaş sadece sayıdan ibaret
huysuz__ Neferut 3 gün büyüğüm, benim bu dünyadaki erkek versiyonum resmen, Rabbim esirgesin çok güzel evliliğim var🤲🏼 ruh eşini bulduktan sonra yaşın önemi kalmıyor bence
Neferut Sumisali_ ne güzelll çekip çevirirsin her şeyi erkekler severlermiş kendilerinden büyük kadınlsrı
dogurangaplumba Neferut Benim 9 yaş var eşimle aramda ama yinede çok olgun biri değil kocamıda sayarsam evde 3 çocuk oldu 🤣
AdaKaranfili Neferut çok nadir makyaj yaparım.ama temizligime falan dikkat ederim çok.. birazda genetik sanırım.
huysuz__ Neferut çok şükür Rabbim herkese nasip etsin, evlatlarımızın da bahtını ömrünü güzel etsin inşallah ☺️
Hlimee Neferut Ben eşimden 1 yaş büyüğüm 😂 Ama zengin değiliz bi umuttur dedik 🫣😂😂😂 Ama bekarken erkeğin benden büyük olmasını maksimum 5 yaş olabilir diyordum . Çok büyük de büyük kalır yaşlılığı var bunun derdim Ve asla küçük biriyle evlenmem hatta konuşmam dedim neyse çok fark yok elhamdüllah 🫣
Neferut Hlimee neyse ki gerçekten fark yok ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma ben de yapmam dediğim her şeyi yaptım bugüne kadar 😄